Rijschool in Noordwijk

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Een rijschool in Noordwijk gezocht?

Ben je je aan het oriënteren op rijscholen in Noordwijk om je rijbewijs te halen? Correct Verkeersschool is een rijschool nabij Noordwijk waar je direct auto- of motorrijlessen kunt volgen! Onze vakkundige instructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefrijles in Noordwijk. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur.

Bij onze rijschool nabij Noordwijk vinden we dat rijlessen ook leuk moeten zijn. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Als je ervoor kiest om bij Correct Verkeersschool rijlessen te nemen, bepaal jijzelf het tempo tijdens de lessen. Zo kun jij je lessen volgen op een tempo waar je je comfortabel bij voelt. Je kunt erop rekenen dat je bij onze rijschool nabij Noordwijk aan het juiste adres bent om je auto– of motorrijbewijs in Noordwijk te halen!

Dé motorrijschool in Noordwijk

Heb je je rijbewijs al gehaald en rijd je heerlijk in je auto naar Noordwijk aan Zee? Tijd voor een nieuwe uitdaging! Ga voor je motorrijbewijs. Start nu met motorrijlessen bij dé motorrijschool van Noordwijk: Verkeersschool Correct. Begin met een proefles van 90 minuten en na afloop een evaluatie. Zo ontdek je of motorrijden wel bij jou past. De probeerles kost 40 euro. Het motorrijbewijs haal je al in 7 of 15 dagen.

Motorrijbewijs halen Verkeerrschool Correct in Noordwijk

Al onze motorinstructeurs zijn KNMV gediplomeerd en weten als geen ander hoe ze jou goed moeten leren motorrijden op een plezierige manier. Je weet na afloop van de motorrijlessen hoe je de motor moet besturen in gevaarlijke situaties, de regels van het motorrijden en alle veiligheidsinstructies. Bij de verkeersschool in Noordwijk haal je veilig en snel je motorrijbewijs. Schrijf je nu in!

Autorijlessen volgen in Noordwijk

Snel je autorijbewijs willen halen? Ga dan voor onze 15-daagse spoedcursus. Binnen een mum van tijd heb je jouw rijbewijs binnen. Nieuwsgierig naar de kosten van de spoedcursus of naar onze andere tarieven? Jouw eerste rijles is gratis én vrijblijvend. Meld je nu aan bij Verkeersschool Correct in Noordwijk!

Lessen volgen bij een rijschool in Noordwijk

Wil jij graag rijlessen volgen in Noordwijk of de omgeving daarvan? Dat is voor ons geen enkel probleem. Correct Verkeersschool is als rijschool nabij Noordwijk namelijk gevestigd in Katwijk aan Zee.Echter rijden we ook inveel omliggende plaatsen. Dat betekent namelijk ook meer rijervaring voor onze leerlingen. De gediplomeerde rijinstructeurs van onze rijschool nabij Noordwijk geven de rijlessen altijd in/op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS.

Als je je motorrijbewijs in Noordwijk wilt halen, kun je goed bij rijschool nabij Noordwijk terecht. Daarnaast profiteer je van het voordeel dat je tijdens de motoropleiding gratis gebruik mag maken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal je je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Boek nu een gratis proefles!

Keuze uit 3 pakketten

Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze rijschool nabij Noordwijk begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen uit je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Onze aanpak en faalangstbegeleiding

Correct Verkeersschool biedt alle soorten rijlessen aan. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990 en inmiddels zijn we ook een vrij grote rijschool nabij Noordwijk. Momenteel geven we autorijlessen met 9 lesauto’s en we hebben veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie examens naast de praktijkexamens.

Tijdens onze rijlessen houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen in en rond Noordwijk. Zo leer je bij ons op je eigen tempo. Heb je last van faalangst? Maak je geen zorgen, want onze rijschool nabij Noordwijk is gespecialiseerd in faalangstbegeleiding. We hebben eveneens een ruime ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Wij geloven dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar rijbewijs kan halen.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor

Waarom Correct Verkeerschool?

Correct Verkeerschool is opgericht in 1990 en is daarmee een ervaren en vertrouwde rijschool. We bieden iedereen een persoonlijke benadering en helpen je zo goed mogelijk. Faalangst? Ook daar hebben wij ervaring mee. We kunnen ons inleven in jouw situatie en helpen je om je rijbewijs te halen!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?

Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 43 rijlessen nodig om hun rijbewijs te halen. Zie ook het onderzoek van het CBR hierover. De een heeft meer rijlessen nodig, de ander minder. Bij Correct Verkeerschool doen we ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Is de proefles geheel gratis?

De proefles is gratis, indien je na de proefles een rijles packet of losse rijlessen bij ons afneemt. Zo niet, dan brengen we de rijles wel in rekening. Boek vandaag nog je gratis rijles.

Kun je wisselen van rijschool?

Het is altijd mogelijk om te veranderen van rijschool. Als je verhuist, of ontevreden bent over je huidige rijschool. Bij Correct Verkeerschool doen wij ons uiterste best om jouw zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat kost een rijles bij Correct Verkeersschool?

Bij Correct Verkeersschool kunnen de kosten van rijlessen variëren afhankelijk van het type voertuig en het soort rijles dat je zoekt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de tarieven:

Algemene Tarieven en Pakketten

Voor algemene informatie over tarieven en pakketten, kun je terecht op Tarieven Correct Verkeersschool.

Motorrijlessen

Als je geïnteresseerd bent in motorrijlessen, kun je specifieke tarieven vinden op Motorrijlessen Tarieven.

Bromfietsrijlessen

Voor bromfietsrijlessen en bijbehorende kosten, kun je hier kijken: Bromfiets Tarieven.

Aanhangwagenrijlessen

Als je op zoek bent naar aanhangwagenrijlessen, vind je meer informatie over tarieven op Aanhangwagen Tarieven.

Vergeet niet dat de tarieven kunnen variëren op basis van verschillende factoren, dus het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun rijleskosten.

Zijn er ook spoedcursussen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Correct Verkeersschool. Ze bieden een 15-daagse spoedcursus aan, wat betekent dat je in een relatief korte periode intensieve rijlessen kunt volgen om je rijbewijs te behalen. Deze versnelde aanpak kan handig zijn voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor meer details en beschikbaarheid van de spoedcursussen.