Rijschool in Leiden: Correct Verkeersschool

Ben jij op zoek naar een rijschool in Leiden om je rijbewijs te halen? Correct Verkeersschool helpt jou aan je auto- of motorrijbewijs. Onze rijinstructeurs maken de rijlessen leuk en leerzaam.

Maak een afspraak voor een gratis proefles om kennis te maken. Hierdoor kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur. Tijdens de rijlessen leer je hoe je moet rijden in verschillende weersomstandigheden en op verschillende soorten wegen. Je krijgt ook praktische ervaring met het rijden in het verkeer. Rijlessen zijn een geweldige manier om zekerheid en zelfvertrouwen achter het stuur te krijgen. Dus als je op zoek bent naar een manier om je rijvaardigheden te verbeteren en je rijbewijs te halen, overweeg dan rijlessen te nemen bij Correct Verkeerschool!

Wij vinden dat rijlessen ook leuk moeten zijn. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Bij Correct Verkeersschool bepaal jij daarom zelf het tempo waarmee je de rijlessen volgt. Wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs binnensleept.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijlessen bij de beste rijschool van Leiden

 • Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
 • Vakkundige rij instructeur
 • Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
 • Vertrouwd, al sinds 1990 actief
 • Faalangst begeleiding
 • Schone en nieuwe auto’s
 • Scherpe tarieven
 • Gratis proefles
 • Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Wil je een gratis proefles proberen, of heb je vragen? Meld je dan gerust aan, of neem vrijblijvend contact op. Bel naar 071 – 40 28 056.

Rijles in Leiden

Ben jij er klaar voor om je rijbewijs in één keer te halen? Dan zit je bij Correct verkeersschool op de juiste plek! Met een slagingspercentage van ruim 75% helpen wij jouw graag met het behalen van jouw rijbewijs. Correct verkeersschool biedt altijd een gratis proefles aan! Een ideale manier om in 60 minuten kennis te maken met onze rijschool, zonder dat u daarna meteen ergens aan verbonden bent. We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert tijdens de rijlessen alles op eigen tempo en zonder stress. Wij staan klaar voor jou. Ben jij klaar voor je eerste rijles in Leiden?

“Correct Verkeersschool leert jou op een leuke en veilige manier een auto of motor te besturen.”

Keuze uit verschillende pakketten

Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten. Vervolgens kun je kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool begint.

We bieden pakketten met of zonder theorie aan. Je kunt zelf kiezen of je jouw theorie examen via ons wilt afleggen. Verder bepaal je zelf wanneer je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren tegen scherpe tarieven bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Rijschool in Sassenheim voor alle leeftijden

Autorijlessen bij Correct

Motorlessen bij Correct

Brommerlessen bij Correct

Aanhangwagenlessen bij Correct

Ervaren rijschool in Leiden en omstreken

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee en biedt rijlessen in de hele omgeving aan. Vanuit Katwijk geven we ook veel rijlessen in omliggende plaatsen zoals Leiden, maar kun je ook bij ons terecht voor een rijschool in Wassenaar, een rijschool in Sassenheim of een rijschool in Oegstgeest.

We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990 en inmiddels zijn we ook een vrij grote rijschool in omgeving Leiden. Momenteel geven we autorijlessen met 9 lesauto’s. De lessen worden verzorgd door goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie examens naast de praktijkexamens.

“Bij onze rijschool krijg je les van ervaren en gecertificeerde rijinstructeurs.”

Persoonlijke benadering en faalangstbegeleiding

Heb jij faalangst? Geen probleem, bij onze rijschool in Leiden zorgen wij voor een goede begeleiding bij faalangst. Er zijn veel mensen die zich angstig voelen over autorijden, en dit kan het leren autorijden tot een zeer stressvolle ervaring maken. Als je last hebt van zenuwen tijdens je rijlessen, is het belangrijk om een ​​instructeur te zoeken die ervaring heeft met faalangstbegeleiding, oftewel angstbeheersing. Met de juiste ondersteuning kun je je angsten overwinnen en een zelfverzekerde, veilige chauffeur worden. Zoek een instructeur bij wie je je op je gemak voelt. Met tijd en geduld kun je je zenuwen overwinnen en genieten van de vrijheid van de open weg.

Voor onze rijlessen in Leiden houden we van een persoonlijke benadering. Hierdoor kan iedereen zich op zijn gemak voelen. Je leert bij ons op je eigen tempo. Rijschool Correct is gespecialiseerd in faalangstbegeleiding. Verder hebben we ook ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Wij geloven dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar examen kan halen.Fijne rijschool met vaardige rijinstructeurs

Autorijles in Leiden bij een vakkundige instructeur

Verkeersschool Correct is een autorijschool waar je leert autorijden met een vakkundige rijinstructeur. Onze autorijschool beschikt over verschillende lesvoertuigen die geschikt zijn voor beginners en gevorderden. We zijn een erkende rijschool door het CBR. Dit betekent dat de autorijlessen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze autorijschool in Leiden staat garant voor veiligheid, kwaliteit en plezier. Voor een autorijles of proefles kun je contact opnemen met ons. De ervaren en vakkundige rijinstructeurs staan klaar om jou te helpen bij het behalen van je rijbewijs! We werken met eerlijke en transparante prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kies daarom voor Correct Verkeersschool als je op zoek bent naar een erkende, veilige en betaalbare autorijschool.

“Correct Verkeersschool leert jou op een leuke en veilige manier een auto of motor te besturen.”

Vraag een gratis proefles aan

Bij onze rijschool kun je altijd een gratis proefles volgen. Zo leer je de docent kennen en kijk je of de lesmethode bij je past. Je bent natuurlijk niet verplicht om lessen te volgen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de instructeur, want dat is de enige manier om op een ontspannen manier te leren autorijden. En natuurlijk wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Onze autorijschool biedt examenvoorbereiding voor alle leerlingen die hun rijbewijs willen halen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren autorijden, daarom geven we elke leerling persoonlijke aandacht.

Heb je specifieke wensen of behoeften? Laat het ons weten, we proberen ze waar mogelijk tegemoet te komen! Ben je klaar om aan je eerste gratis rijles te beginnen? Neem dan snel contact met ons op! De proefles is gratis indien een rijles pakket of losse rijlessen bij ons wordt afgenomen, anders brengen wij de rijles wel in rekening.

Rijbewijs halen? Boek je eerste les bij rijschool Correct

Op zoek naar een verkeersschool voor autorijles in Leiden? Wanneer je ervan overtuigd bent dat jij een snelle jelle bent, kun je je aanmelden voor onze 15 daagse cursus, waarmee jij binnen 15 dagen wordt klaargestoomd om de weg op te gaan. Anders kun je je inschrijven voor autorijlessen via onze website. Bekijk gerust eerst onze lespakketten of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Meld je aan voor een gratis proefles bij onze rijschool voor een vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk kun je je ook gelijk inschrijven. Wij geven rijles van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Neem contact op door te bellen naar 071 – 40 28 056 om je aan te melden of verder te informeren. Ook kun je ons een e-mail sturen, of berichten via het contactformulier.

Inschrijven

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke rijlessen kan ik volgen?

Bij Correct Verkeersschool kun je terecht voor rijlessen voor je autorijbewijs (rijbewijs B), motorrijbewijs (cat A2 en A), bromfiets (rijbewijs BE) en aanhangwagen rijbewijs.

Welke rijlespakketten bieden wij aan?

Wij bieden verschillende rijlespakketten aan. Zo hebben we voor autorijlessen twee starterspakketten (één met 20 rijlessen en één met 30), voor het motorrijbewijs maar liefst 3 verschillende pakketten (13, 25 of 41 uur rijles) en bieden we voor het aanhangerrijbewijs een dagcursus aan.

Wat of hoeveel kost een rijles?

Dat is afhankelijk van de specifieke rijles (welk rijbewijs) en welk pakket je kiest. Meer weten? Neem dan een kijkje naar onze tarieven voor (auto)rijlessen en bieden we voor het aanhangerrijbewijs een dagcursus aan.

Wanneer kan je beginnen met rijlessen?
 • Autorijbewijs: Je kan beginnen met je autorijlessen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Om je rijbewijs te halen moet je minimaal 17 jaar oud zijn.
 • Motorrijbewijs: Je kan vanaf je 17e beginnen met je motorrijlessen. Voor het praktijkexamen moet je minstens 18 zijn.
 • Bromfiets: Je kan beginnen met je rijlessen voor je rijbewijs AM als je 16 jaar oud bent. Ook kan je vanaf die leeftijd je praktijkexamen doen.