Correctverkeersschool
correct
Correctverkeersschool
Correctverkeersschool

Rijschool Leiden: Correct Verkeersschool

Ben je op zoek naar een rijschool nabij Leiden om je rijbewijs in Leiden te halen? Bij Correct Verkeersschool kun je direct auto- of motorrijlessen volgen! Onze vakkundige instructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur. Wij vinden dat rijlessen ook leuk moeten zijn en we vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Als je ervoor kiest om bij Correct Verkeersschool rijlessen te nemen, bepaal jijzelf het tempo tijdens de lessen. Je kunt erop rekenen dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto- of motorrijbewijs te halen!

Rijlessen in Leiden

Als je rijlessen in Leiden wilt volgen, haal je je rijbewijs ook in de stad Leiden. Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze gediplomeerde rijinstructeurs geven de rijlessen altijd in/op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Voor de motoropleiding kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal je je auto– of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool nabij Leiden begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Over rijschool Correct

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee en biedt alle soorten rijlessen aan. Vanuit Katwijk geven we ook veel rijlessen in omliggende plaatsen zoals Leiden, maar kun je ook bij ons terecht voor een rijschool in Wassenaar, een rijschool in Noordwijk of een rijschool in Voorhout. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990 en inmiddels zijn we ook een vrij grote rijschool. Momenteel geven we autorijlessen met 9 lesauto’s en we hebben veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie examens naast de praktijkexamens.

Onze aanpak en faalangstbegeleiding

Voor onze rijlessen in Leiden houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert bij ons op je eigen tempo. Heb je last van faalangst? Maak je geen zorgen, want rijschool Correct nabij Leiden is gespecialiseerd in faalangstbegeleiding, maar we hebben ook ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Wij geloven dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar rijbewijs kan halen.

Inschrijven voor rijlessen in Leiden

Direct een rijles in Leiden volgen? Voor een proefles kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. We geven rijlessen van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Leiden of omgeving.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen