Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Rijlessen bij rijschool Correct in Katwijk

Ben je op zoek naar een rijschool in Katwijk voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs? Wil je een gratis proefrijles in de omgeving van Katwijk om te kijken of het klikt en of je onze lesmethode fijn vindt? Correct Verkeersschool vindt het ook belangrijk dat jij je als leerling op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Goede communicatie is erg belangrijk tijdens je rijopleiding. Wij verzekeren je dat je bij ons aan het goede adres bent om je auto- of motorrijbewijs te halen.

Over rijschool Correct in Katwijk

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool in Katwijk aan Zee die alle soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs en motorrijbewijs tot aanhangerrijbewijs, bij onze rijschool in Katwijk kun je voor alles terecht. We zijn een vrij grote verkeersschool. Op het moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens en rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Katwijk of omgeving.

We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert tijdens de rijlessen op je eigen tempo en je rijdt altijd op/in schone en nieuwe motoren. Je kunt ook bij onze rijschool in Katwijk terecht als je last hebt van faalangst. We zijn namelijk gespecialiseerd in faalangstbegeleiding eveneens als ADHD en autisme. Daarnaast staan we bekend als een vertrouwde rijschool.

Rijlessen in Katwijk

Als je je auto- of motorrijbewijs bij ons in Katwijk wilt halen, ga je rijlessen in Katwijk volgen bij één van onze gediplomeerde rijinstructeurs. De lessen worden altijd gegeven in en op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Voor motorrijlessen kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal ook jij je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding voor het halen van je rijbewijs in Katwijk. Je hebt keuze uit 3 pakketten, met of zonder theorie. Elke les in een pakket duurt 60 minuten en je bepaalt zelf hoe je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Aan de hand van de proefles wordt gekeken hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. Maak bijvoorbeeld kennis met de motor op een leuke en speelse manier en neem een probeer les van 2 uur voor maar € 50,00. Schrijf je direct online in!

Ja, ik wil rijlessen in Katwijk bij Correct

Fijn dat je geïnteresseerd bent in rijlessen bij Verkeersschool Correct! Om een afspraak voor een proefles te maken, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. Nadat jouw reservering bij ons binnen is, wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld door één van onze instructeurs voor een afspraak, zodat je de week daarop al je eerste rijles in Katwijk kunt volgen. Wij gaan er samen op een leuke manier voor zorgen dat jij je rijbewijs in Katwijk haalt!

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen