Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Zoek je een rijschool in Valkenburg?

Wil jij graag je rijbewijs halen en wil je het liefst vandaag nog beginnen met rijlessen? Zou je graag willen leren autorijden en ben je je daarom aan het oriënteren op rijscholen nabij Valkenburg? Dan ben je bij Correct Verkeersschool aan het juiste adres! Onze rijschool nabij Valkenburg heeft een hoog slagingspercentage en is dé ideale verkeersschool voor jou wanneer je wilt leren autorijden of motorrijden. Voordat je begint met lessen, kun je een gratis proefles aanvragen om te kijken of jij je op je gemak voelt bij onze vakkundige en vriendelijke instructeurs en of onze lesmethode jou bevalt. Wanneer je begint met rijlessen, voor zowel het leren autorijden als motorrijden, is het belangrijk dat jij je prettig voelt en je je verheugt op de lessen. Bij onze rijschool nabij Valkenburg kun je zelf bepalen in wat voor tempo jij je lessen volgt, zodat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Krijg je al zin om te beginnen met je rijlessen?

De rijlessen bij Correct Verkeersschool

Ben jij op zoek naar een rijschool vlakbij Valkenburg? En wil je rijlessen volgen in de omgeving van Valkenburg? Dat kan bij Correct Verkeersschool! Wij zijn gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden veel in de omliggende plaatsen. Op deze manier kun je meer rijervaring opdoen en is er altijd een rijschool bij jou in de buurt! De lessen worden altijd door zeer ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs gegeven en hierbij gebruiken we altijd nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Wanneer je wilt leren motorrijden, dan kun je bij Correct Verkeersschol gratis gebruik maken van onze motorkleding, helmen en handschoenen.

Tijdens een gratis proefles kunnen wij bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben voordat je de examens mag afleggen. De rijlessen duren 60 minuten en je kunt hierbij kiezen uit 3 verschillende pakketten, waarbij je de keuze hebt om een pakket te nemen inclusief of exclusief theorie. Wanneer de lessen uit je pakket op zijn, dan kun je losse lessen tegen scherpe prijzen bijkopen. Op deze manier start jij voordelig met jouw rijopleiding!

Onze lesmethode

Al sinds 1990 is Correct Verkeersschol een vertrouwde en ervaren rijschool nabij Valkenburg. We bieden allerlei soorten rijlessen aan en momenteel geven we autorijlessen met 9 nieuwe lesauto’s. Onder begeleiding van onze goede, gecertificeerde én persoonlijk betrokken rijinstructeurs ga jij de weg op. Bij Correct Verkeerschool staat een betrokken en persoonlijke benadering centraal: wij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemakt voelt tijdens de lessen. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst? Geen zorgen! Wij zijn gespecialiseerd in faalangstbegeleiding en hebben daarnaast ruime ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons goed inleven en proberen jou zo goed mogelijk te helpen, zodat jij met zelfvertrouwen en een veilig gevoel de weg op gaat.

Een rijschool in Valkenburg gezocht?

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met rijlessen en zoek je daarom een rijschool in de buurt van Valkenburg? Dan heten we jou van harte welkom bij Correct Verkeersschool en vraag direct jouw gratis proefles aan! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door een mailtje te sturen naar info@correctverkeersschool.nl.

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als Wassenaar, Oegstgeest, Sassenheim en Leiden.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen