Rijschool Valkenburg: Correct Verkeersschool

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Zoek je een rijschool in Valkenburg?

Wil jij graag je rijbewijs halen en wil je het liefst vandaag nog beginnen met rijlessen? Zou je graag willen leren autorijden en ben je je daarom aan het oriënteren op rijscholen nabij Valkenburg? Dan ben je bij Correct Verkeersschool aan het juiste adres! Onze rijschool nabij Valkenburg heeft een hoog slagingspercentage en is dé ideale verkeersschool voor jou wanneer je wilt leren autorijden of motorrijden. Voordat je begint met lessen, kun je een gratis proefles aanvragen om te kijken of jij je op je gemak voelt bij onze vakkundige en vriendelijke instructeurs en of onze lesmethode jou bevalt. Wanneer je begint met rijlessen, voor zowel het leren autorijden als motorrijden, is het belangrijk dat jij je prettig voelt en je je verheugt op de lessen. Bij onze rijschool nabij Valkenburg kun je zelf bepalen in wat voor tempo jij je lessen volgt, zodat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Krijg je al zin om te beginnen met je rijlessen?

De rijlessen bij Correct Verkeersschool

Ben jij op zoek naar een rijschool vlakbij Valkenburg? En wil je rijlessen volgen in de omgeving van Valkenburg? Dat kan bij Correct Verkeersschool! Wij zijn gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden veel in de omliggende plaatsen. Op deze manier kun je meer rijervaring opdoen en is er altijd een rijschool bij jou in de buurt! De lessen worden altijd door zeer ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs gegeven en hierbij gebruiken we altijd nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Wanneer je wilt leren motorrijden, dan kun je bij Correct Verkeersschol gratis gebruik maken van onze motorkleding, helmen en handschoenen.

Tijdens een gratis proefles kunnen wij bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben voordat je de examens mag afleggen. De rijlessen duren 60 minuten en je kunt hierbij kiezen uit 3 verschillende pakketten, waarbij je de keuze hebt om een pakket te nemen inclusief of exclusief theorie. Wanneer de lessen uit je pakket op zijn, dan kun je losse lessen tegen scherpe prijzen bijkopen. Op deze manier start jij voordelig met jouw rijopleiding!

Boek nu een gratis proefles!

Onze lesmethode

Al sinds 1990 is Correct Verkeersschol een vertrouwde en ervaren rijschool nabij Valkenburg. We bieden allerlei soorten rijlessen aan en momenteel geven we autorijlessen met 9 nieuwe lesauto’s. Onder begeleiding van onze goede, gecertificeerde én persoonlijk betrokken rijinstructeurs ga jij de weg op. Bij Correct Verkeerschool staat een betrokken en persoonlijke benadering centraal: wij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemakt voelt tijdens de lessen. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst? Geen zorgen! Wij zijn gespecialiseerd in faalangstbegeleiding en hebben daarnaast ruime ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons goed inleven en proberen jou zo goed mogelijk te helpen, zodat jij met zelfvertrouwen en een veilig gevoel de weg op gaat.

Rijlessen bij de beste rijschool van Valkenburg

Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
Vertrouwd, al sinds 1990 actief
Scherpe tarieven
Vakkundige rij instructeur
Faalangst begeleiding
Gratis proefles
Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
Schone en nieuwe auto’s
Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Een rijschool in Valkenburg gezocht?

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met rijlessen en zoek je daarom een rijschool in de buurt van Valkenburg? Dan heten we jou van harte welkom bij Correct Verkeersschool en vraag direct jouw gratis proefles aan! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door een mailtje te sturen naar info@correctverkeersschool.nl.

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als WassenaarOegstgeestSassenheim en Leiden.

Vraag een gratis proefles aan

Bij onze rijschool kun je altijd een gratis proefles volgen. Zo leer je de docent kennen en kijk je of de lesmethode bij je past. Je bent natuurlijk niet verplicht om lessen te volgen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de instructeur, want dat is de enige manier om op een ontspannen manier te leren autorijden. En natuurlijk wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Onze autorijschool biedt examenvoorbereiding voor alle leerlingen die hun rijbewijs willen halen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren autorijden, daarom geven we elke leerling persoonlijke aandacht.

Heb je specifieke wensen of behoeften? Laat het ons weten, we proberen ze waar mogelijk tegemoet te komen! Ben je klaar om aan je eerste gratis rijles te beginnen? Neem dan snel contact met ons op! De proefles is gratis indien een rijles pakket of losse rijlessen bij ons wordt afgenomen, anders brengen wij de rijles wel in rekening.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor

Waarom Correct Verkeerschool?

Correct Verkeerschool is opgericht in 1990 en is daarmee een ervaren en vertrouwde rijschool. We bieden iedereen een persoonlijke benadering en helpen je zo goed mogelijk. Faalangst? Ook daar hebben wij ervaring mee. We kunnen ons inleven in jouw situatie en helpen je om je rijbewijs te halen!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?

Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 43 rijlessen nodig om hun rijbewijs te halen. Zie ook het onderzoek van het CBR hierover. De een heeft meer rijlessen nodig, de ander minder. Bij Correct Verkeerschool doen we ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Is de proefles geheel gratis?

De proefles is gratis, indien je na de proefles een rijles packet of losse rijlessen bij ons afneemt. Zo niet, dan brengen we de rijles wel in rekening. Boek vandaag nog je gratis rijles.

Kun je wisselen van rijschool?

Het is altijd mogelijk om te veranderen van rijschool. Als je verhuist, of ontevreden bent over je huidige rijschool. Bij Correct Verkeerschool doen wij ons uiterste best om jouw zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat kost een rijles bij Correct Verkeersschool?

Bij Correct Verkeersschool kunnen de kosten van rijlessen variëren afhankelijk van het type voertuig en het soort rijles dat je zoekt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de tarieven:

Algemene Tarieven en Pakketten

Voor algemene informatie over tarieven en pakketten, kun je terecht op Tarieven Correct Verkeersschool.

Motorrijlessen

Als je geïnteresseerd bent in motorrijlessen, kun je specifieke tarieven vinden op Motorrijlessen Tarieven.

Bromfietsrijlessen

Voor bromfietsrijlessen en bijbehorende kosten, kun je hier kijken: Bromfiets Tarieven.

Aanhangwagenrijlessen

Als je op zoek bent naar aanhangwagenrijlessen, vind je meer informatie over tarieven op Aanhangwagen Tarieven.

Vergeet niet dat de tarieven kunnen variëren op basis van verschillende factoren, dus het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun rijleskosten.

Zijn er ook spoedcursussen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Correct Verkeersschool. Ze bieden een 15-daagse spoedcursus aan, wat betekent dat je in een relatief korte periode intensieve rijlessen kunt volgen om je rijbewijs te behalen. Deze versnelde aanpak kan handig zijn voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor meer details en beschikbaarheid van de spoedcursussen.