Rijlessen bij rijschool Correct in Hillegom

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Rijlessen bij rijschool Correct in Hillegom gezocht?

Ben je op zoek naar een rijschool in Hillegom voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs? Dan kun je een gratis proefrijles in de omgeving van Hillegom nemen om te kijken of het klikt met de rijinstructeur en of je onze lesmethode fijn vindt. Correct Verkeersschool vindt het erg belangrijk dat jij je als leerling op je gemak voelt tijdens de rijlessen in Hillegom. Goede communicatie is erg belangrijk tijdens je rijopleiding. Wij verzekeren je dat je bij ons aan het juiste adres bent voor je auto- of motorrijlessen.

Rijlessen in Hillegom

Wanneer je ervoor kiest om bij rijschool Correct in Hillegom rijlessen te volgen, mag je ervan uitgaan dat je ook echt rijdt in jouw woonplaats Hillegom. Of je nou komt voor je eerste autorijles of motorrijles in Hillegom, je gaat lessen volgen bij één van onze gediplomeerde rijinstructeurs. De lessen worden altijd gegeven in en op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Voor motorrijlessen kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal ook jij je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Over rijschool Correct

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool in Katwijk aan Zee die alle soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs en motorrijbewijs tot aanhangerrijbewijs, bij onze rijschool nabij Hillegom kun je voor alles terecht. We zijn een vrij grote verkeersschool. Op het moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met goede, gecertificeerde rijinstructeurs.

Persoonlijke benadering

We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert tijdens de rijlessen op je eigen tempo en je rijdt altijd met schone en nieuwe motoren. Je kunt ook bij onze rijschool nabij Hillegom terecht als je last hebt van faalangst. We zijn namelijk gespecialiseerd in faalangstbegeleiding. Vraag hierover gerust naar meer informatie.

Lespakketen voor rijlessen Hillegom

Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding voor het halen van je rijbewijs in Katwijk. Je hebt keuze uit 3 pakketten, met of zonder theorie. Elke les in een pakket duurt 60 minuten en je bepaalt zelf hoe je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Aan de hand van de proefles wordt gekeken hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. Maak bijvoorbeeld kennis met de motor op een leuke en speelse manier en neem een probeer les van 2 uur voor maar € 50,00. Schrijf je direct online in!

Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens en rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Hillegom of omgeving. Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als WassenaarOegstgeestSassenheim en Leiden.

Boek nu een gratis proefles!

Keuze uit 3 pakketten

Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze rijschool nabij Noordwijk begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen uit je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Inschrijven voor je rijlessen in Hillegom

Schrijf je in voor rijlessen in Hillegom bij Verkeerschool Correct! Om een afspraak voor een proefles te maken, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. Nadat jouw reservering bij ons binnen is, wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld door één van onze instructeurs voor een afspraak, zodat je de week daarop al je eerste rijles in eigen stad kunt volgen bij een rijschool vlakbij Hillegom.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor

Waarom Correct Verkeerschool?

Correct Verkeerschool is opgericht in 1990 en is daarmee een ervaren en vertrouwde rijschool. We bieden iedereen een persoonlijke benadering en helpen je zo goed mogelijk. Faalangst? Ook daar hebben wij ervaring mee. We kunnen ons inleven in jouw situatie en helpen je om je rijbewijs te halen!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?

Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 43 rijlessen nodig om hun rijbewijs te halen. Zie ook het onderzoek van het CBR hierover. De een heeft meer rijlessen nodig, de ander minder. Bij Correct Verkeerschool doen we ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Is de proefles geheel gratis?

De proefles is gratis, indien je na de proefles een rijles packet of losse rijlessen bij ons afneemt. Zo niet, dan brengen we de rijles wel in rekening. Boek vandaag nog je gratis rijles.

Kun je wisselen van rijschool?

Het is altijd mogelijk om te veranderen van rijschool. Als je verhuist, of ontevreden bent over je huidige rijschool. Bij Correct Verkeerschool doen wij ons uiterste best om jouw zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat kost een rijles bij Correct Verkeersschool?

Bij Correct Verkeersschool kunnen de kosten van rijlessen variëren afhankelijk van het type voertuig en het soort rijles dat je zoekt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de tarieven:

Algemene Tarieven en Pakketten

Voor algemene informatie over tarieven en pakketten, kun je terecht op Tarieven Correct Verkeersschool.

Motorrijlessen

Als je geïnteresseerd bent in motorrijlessen, kun je specifieke tarieven vinden op Motorrijlessen Tarieven.

Bromfietsrijlessen

Voor bromfietsrijlessen en bijbehorende kosten, kun je hier kijken: Bromfiets Tarieven.

Aanhangwagenrijlessen

Als je op zoek bent naar aanhangwagenrijlessen, vind je meer informatie over tarieven op Aanhangwagen Tarieven.

Vergeet niet dat de tarieven kunnen variëren op basis van verschillende factoren, dus het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun rijleskosten.

Zijn er ook spoedcursussen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Correct Verkeersschool. Ze bieden een 15-daagse spoedcursus aan, wat betekent dat je in een relatief korte periode intensieve rijlessen kunt volgen om je rijbewijs te behalen. Deze versnelde aanpak kan handig zijn voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor meer details en beschikbaarheid van de spoedcursussen.