Correctverkeersschool
correct
Correctverkeersschool
Correctverkeersschool

Over Rijschool Correct

Omgeving: : Leiden (bollenstreek)

Rijschool Correct is sinds 1990 een enorm succes. Rijschool Correct bestaat uit 9 fanatieke rijinstructeurs die het maximale uit de leerling willen halen. Dankzij onze bewezen effectieve aanpak ligt het slagingspercentage bij ons ver boven gemiddeld, namelijk op 75%! Wij zijn innovatief, vakkundig, gepassioneerd en nuchter. Wij geven auto, BE, motor en brommer rijles.

Over de functie:
Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) rijinstructeur (rijbewijs B) die wij mogen opleiden volgens onze filosofie. Wij willen je praktijkervaring laten opdoen in onze auto om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. We willen je bekend en kundig maken met onze werkwijze en deze graag aan jou leren, hierbij volgen wij het IBKI protocol. Het betreft een stageplek die per direct beschikbaar is.

Profiel stagiair(e):

Rijschool Correct is een ambitieuze rijschool waar medewerkers werken die gedreven zijn door passie. We zoeken een stagiair(e) die:

 • Representatief is;
  · Kwaliteit wil leveren;
  · Zich continu wil ontwikkelen;
  · Flexibel is;
  · Communicatief vaardig is;
  · Vloeiend Nederlands spreekt.

Wat wij jou bieden:

Wij bieden jou een unieke kans om na je stage je eigen rijschool op te starten. Je krijgt bij ons een leerzame stage inclusief de mogelijkheid om tijdens de start van je eigen rijschool een samenwerking aan te gaan op ZZP basis. We leren je de fijne kneepjes en we geven je inzicht in onze innovaties met betrekking op ons vak.

Reageren op deze vacature
Interesse? Je kunt reageren door een motivatiebrief met je CV te mailen naar info@correctvekeersschool.nl ter attentie van N. Machichy. Nieuwsgierig? Voor meer informatie over onze organisatie bezoek je onze site http://www.correctverkeersschool.nl. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Contact Opnemen
Contact opnemen
info@correctverkeersschool.nl
WhatsApp bericht
0714028056