Rijlessen in Oegstgeest bij rijschool Correct

Ben je op zoek naar een rijschool in Oegstgeest voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs? En wil je daarvoor een gratis proefrijles in de omgeving van Oegstgeest om te kijken of het klikt en of je onze lesmethode fijn vindt? Correct Verkeersschool vindt het ook belangrijk dat jij je als leerling op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Volgens ons is goede communicatie erg belangrijk tijdens je rijopleiding. Wij verzekeren je in ieder geval dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto- of motorrijbewijs te halen.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijlessen bij de beste rijschool van Oegstgeest

 • Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
 • Vakkundige rij instructeur
 • Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
 • Vertrouwd, al sinds 1990 actief
 • Faalangst begeleiding
 • Schone en nieuwe auto’s
 • Scherpe tarieven
 • Gratis proefles
 • Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Wil je een gratis proefles proberen, of heb je vragen? Meld je dan gerust aan, of neem vrijblijvend contact op. Bel naar 071 – 40 28 056.

Over rijschool Correct bij Oegstgeest

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool in Katwijk aan Zee die alle soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs en motorrijbewijs tot aanhangerrijbewijs, bij onze rijschool nabij Oegstgeest kun je voor alles terecht. We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert tijdens de rijlessen op je eigen tempo en je rijdt altijd in schone en nieuwe auto’s. Je kunt ook bij onze rijschool vlakbij Oegstgeest terecht als je bijvoorbeeld last hebt van faalangst. We zijn namelijk gespecialiseerd in ADHD-, autisme- en faalangstbegeleiding. Daarnaast staan we bekend als een vertrouwde rijschool.

We zijn inmiddels een vrij grote verkeersschool. Op het moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens en rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Oegstgeest of omgeving.

Keuze uit verschillende pakketten

Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten. Vervolgens kun je kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool begint.

We bieden pakketten met of zonder theorie aan. Je kunt zelf kiezen of je jouw theorie-examen via ons wilt afleggen. Verder bepaal je zelf wanneer je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren tegen scherpe tarieven bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Rijschool in Sassenheim voor alle leeftijden

Autolessen bij Correct

Motorlessen bij Correct

Brommerlessen bij Correct

Aanhangwagenlessen bij Correct

Rijlessen in Oegstgeest

Als je je auto- of motorrijbewijs bij ons in je eigen stad Oegstgeest wilt halen, dan krijg je ook rijlessen in Oegstgeest van één van onze gediplomeerde rijinstructeurs. Al onze lesvoertuigen zijn voorzien van ABS. Kom je motorrijlessen bij ons volgen? Dan kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal ook jij je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier! Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als Wassenaar, Oegstgeest, Sassenheim en Leiden.

Wij bieden 3 lespakketten om voordelig met je rijopleiding te starten. Je kunt je rijbewijs in Oegstgeest halen met of zonder theorie in je basispakket. De keuze is aan jou. Elke les in een pakket duurt 60 minuten en je bepaalt zelf hoe je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Aan de hand van de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Maak bijvoorbeeld kennis met de motor op een leuke en speelse manier en neem een probeerles van 2 uur voor maar € 50,00. Schrijf je direct online in!

Inschrijven voor een eerste rijles in Oegstgeest

Zie jij in ons de ideale rijschool nabij Oegstgeest en wil je een proefles uitproberen? Meld je dan gelijk aan door even voor een proefles bij onze rijschool voor een vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk kun je je ook gelijk inschrijven. Wij geven rijles van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Neem contact op door te bellen naar 071 – 40 28 056 om je aan te melden of verder te informeren. Ook kun je ons een e-mail sturen, of berichten via het contactformulier.

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.