Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Rijlessen in Oegstgeest bij rijschool Correct

Ben je op zoek naar een rijschool in Oegstgeest voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs? En wil je daarvoor een gratis proefrijles in de omgeving van Oegstgeest om te kijken of het klikt en of je onze lesmethode fijn vindt? Correct Verkeersschool vindt het ook belangrijk dat jij je als leerling op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Volgens ons is goede communicatie erg belangrijk tijdens je rijopleiding. Wij verzekeren je in ieder geval dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto- of motorrijbewijs te halen.

Over rijschool Correct bij Oegstgeest

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool in Katwijk aan Zee die alle soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs en motorrijbewijs tot aanhangerrijbewijs, bij onze rijschool nabij Oegstgeest kun je voor alles terecht. We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert tijdens de rijlessen op je eigen tempo en je rijdt altijd in schone en nieuwe auto’s. Je kunt ook bij onze rijschool vlakbij Oegstgeest terecht als je bijvoorbeeld last hebt van faalangst. We zijn namelijk gespecialiseerd in ADHD-, autisme- en faalangstbegeleiding. Daarnaast staan we bekend als een vertrouwde rijschool.

We zijn inmiddels een vrij grote verkeersschool. Op het moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens en rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Oegstgeest of omgeving.

Rijlessen in Oegstgeest

Als je je auto- of motorrijbewijs bij ons in je eigen stad Oegstgeest wilt halen, dan krijg je ook rijlessen in Oegstgeest van één van onze gediplomeerde rijinstructeurs. Al onze lesvoertuigen zijn voorzien van ABS. Kom je motorrijlessen bij ons volgen? Dan kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal ook jij je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Wij bieden 3 lespakketten om voordelig met je rijopleiding te starten. Je kunt je rijbewijs in Oegstgeest halen met of zonder theorie in je basispakket. De keuze is aan jou. Elke les in een pakket duurt 60 minuten en je bepaalt zelf hoe je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Aan de hand van de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Maak bijvoorbeeld kennis met de motor op een leuke en speelse manier en neem een probeer les van 2 uur voor maar € 50,00. Schrijf je direct online in!

Inschrijven voor een eerste rijles in Oegstgeest

Fijn dat je geïnteresseerd bent in rijlessen bij Verkeersschool Correct! Om een afspraak voor een proefles te maken, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. Nadat jouw reservering bij ons binnen is, wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld door één van onze instructeurs voor een afspraak, zodat je de week daarop al je eerste rijles in eigen stad kunt volgen bij een verkeerschool vlakbij Oegstgeest. Wij gaan er samen op een leuke manier voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt!

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen