Rijschool Sassenheim: Correct Verkeersschool

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Rijschool in Sassenheim voor auto en motor

Ben je op zoek naar een rijschool in Sassenheim voor het behalen van je rijbewijs? Correct Verkeersschool vindt het belangrijk dat jij als leerling je op je gemak voelt tijdens de rijlessen in Sassenheim. Rijlessen volgen moet leuk zijn en je hoort je te verheugen op de lessen. Onze gecertificeerde rijinstructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of jij je op je gemak voelt in onze auto en bij je instructeur.

Bij Correct Verkeersschool kun je terecht voor autolessen, motorlessen, brommerlessen en aanhangwagenlessen. Wil je weten hoe jij bij onze rijschool in Sassenheim je rijbewijs kan halen? Neem dan contact op voor meer informatie of schrijf je direct in.

Autorijschool in Sassenheim voor alle leeftijden

Wij zijn onder meer een autorijschool in Sassenheim. Mensen van alle leeftijden kunnen bij ons auto leren rijden. Ben jij net 16 jaar geworden en vinden jij en je ouders het tijd worden dat je gaat beginnen met lessen om je autorijbewijs te gaan halen? Dan zijn jullie vast alle rijscholen in de omgeving aan het vergelijken. Het kan ook zijn dat je 25+ en eerder geen tijd, geld of zin had om te starten met rijlessen of dat je simpelweg nog geen rijbewijs nodig had. Wordt het nu wel tijd voor je eerste rijles? Vraag dan een gratis proefles aan en ontdek of onze autorijschool in Sassenheim de rijschool voor jou is.

Heb je haast en wil je zo snel mogelijk het rijbewijs halen? Dan hebben we de juiste cursus voor jou: onze 15-daagse spoedcursus. Je krijgt 30 rijlessen van 60 minuten in 15 dagen tijd. Dit houdt in dat je elke dag twee uur aan het lessen bent.

Flexibele rijlessen in Sassenheim

Tijdens de rijlessen in Sassenheim leer je hoe je moet rijden in verschillende omstandigheden en op verschillende wegen. Die omstandigheden kunnen bijvoorbeeld het wisselende weer en drukke verkeerssituaties zijn. Je krijgt praktische ervaring met het rijden op de weg en in het verkeer. Het volgen van rijlessen zijn een goede manier om zekerheid en zelfvertrouwen achter het stuur te krijgen.

Onze aanpak en faalangstbegeleiding

Wij zijn voorstanders van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de rijlessen in Sassenheim. Bij ons les je in je eigen tempo en zijn we gespecialiseerd in ADHD, autisme en faalangst begeleiding. Wij begrijpen dat je het autorijden bijvoorbeeld ervaart als een lastig leerproces. Echter zijn wij ervan overtuigd dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar rijbewijs kan halen

Boek nu een gratis proefles!

Rijlessen bij de beste rijschool van Sassenheim

Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
Vertrouwd, al sinds 1990 actief
Scherpe tarieven
Vakkundige rij instructeur
Faalangst begeleiding
Gratis proefles
Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
Schone en nieuwe auto’s
Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Over Correct Verkeersschool

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool die allerlei soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs tot aanhangerrijbewijs; bij onze rijschool kun je voor verschillende lessen terecht. Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als WassenaarOegstgeestSassenheim en Leiden. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een vrije grote en bekende rijschool in de regio. Op dit moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met aan boord goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 en 22.00 uur. Hierdoor vind je altijd wel tijd voor een rijles in Sassenheim of omgeving.

Rijschool in Sassenheim met scherpe tarieven

Als goede rijschool in Sassenheim hanteren wij scherpe tarieven. Voor een losse rijles betaal je € 52,-. Zoals eerder benoemd hebben wij verschillende lespakketten: 2 starterspakketten, 1 theorie pakket en meerdere theorie cursussen. Het verschil in de 2 starterspakketten ligt bij het aantal rijlessen, starterspakket 1 heeft 20 rijlessen en starterspakket 2 heeft 30 rijlessen. Als je moeite hebt met de theorie, kun je gebruikmaken van ons theoriepakket inclusief proefexamens, online theorie cursus en theorie-examen.

Voor de actuele tarieven verwijzen we je graag door naar onze website. Op de tarieven pagina zie je de prijs per pakket of cursus aangegeven.

Vraag een gratis proefles aan

Bij onze rijschool kun je altijd een gratis proefles volgen. Zo leer je de docent kennen en kijk je of de lesmethode bij je past. Je bent natuurlijk niet verplicht om lessen te volgen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de instructeur, want dat is de enige manier om op een ontspannen manier te leren autorijden. En natuurlijk wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Onze autorijschool biedt examenvoorbereiding voor alle leerlingen die hun rijbewijs willen halen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren autorijden, daarom geven we elke leerling persoonlijke aandacht.

Heb je specifieke wensen of behoeften? Laat het ons weten, we proberen ze waar mogelijk tegemoet te komen! Ben je klaar om aan je eerste gratis rijles te beginnen? Neem dan snel contact met ons op! De proefles is gratis indien een rijles pakket of losse rijlessen bij ons wordt afgenomen, anders brengen wij de rijles wel in rekening.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor

Waarom Correct Verkeerschool?

Correct Verkeerschool is opgericht in 1990 en is daarmee een ervaren en vertrouwde rijschool. We bieden iedereen een persoonlijke benadering en helpen je zo goed mogelijk. Faalangst? Ook daar hebben wij ervaring mee. We kunnen ons inleven in jouw situatie en helpen je om je rijbewijs te halen!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?

Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 43 rijlessen nodig om hun rijbewijs te halen. Zie ook het onderzoek van het CBR hierover. De een heeft meer rijlessen nodig, de ander minder. Bij Correct Verkeerschool doen we ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Is de proefles geheel gratis?

De proefles is gratis, indien je na de proefles een rijles packet of losse rijlessen bij ons afneemt. Zo niet, dan brengen we de rijles wel in rekening. Boek vandaag nog je gratis rijles.

Kun je wisselen van rijschool?

Het is altijd mogelijk om te veranderen van rijschool. Als je verhuist, of ontevreden bent over je huidige rijschool. Bij Correct Verkeerschool doen wij ons uiterste best om jouw zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat kost een rijles bij Correct Verkeersschool?

Bij Correct Verkeersschool kunnen de kosten van rijlessen variëren afhankelijk van het type voertuig en het soort rijles dat je zoekt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de tarieven:

Algemene Tarieven en Pakketten

Voor algemene informatie over tarieven en pakketten, kun je terecht op Tarieven Correct Verkeersschool.

Motorrijlessen

Als je geïnteresseerd bent in motorrijlessen, kun je specifieke tarieven vinden op Motorrijlessen Tarieven.

Bromfietsrijlessen

Voor bromfietsrijlessen en bijbehorende kosten, kun je hier kijken: Bromfiets Tarieven.

Aanhangwagenrijlessen

Als je op zoek bent naar aanhangwagenrijlessen, vind je meer informatie over tarieven op Aanhangwagen Tarieven.

Vergeet niet dat de tarieven kunnen variëren op basis van verschillende factoren, dus het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun rijleskosten.

Zijn er ook spoedcursussen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Correct Verkeersschool. Ze bieden een 15-daagse spoedcursus aan, wat betekent dat je in een relatief korte periode intensieve rijlessen kunt volgen om je rijbewijs te behalen. Deze versnelde aanpak kan handig zijn voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor meer details en beschikbaarheid van de spoedcursussen.