Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Rijschool in Sassenheim gezocht?

Ben je je aan het oriënteren op rijscholen in Sassenheim om je rijbewijs te halen? Bij Correct Verkeersschool kun je direct je eerste auto- of motorrijles in Sassenheim volgen! Onze vakkundige instructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefrijles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur. Wij vinden dat rijlessen ook leuk moeten zijn en we vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Als je ervoor kiest om bij Correct Verkeersschool rijlessen te nemen, bepaal jijzelf het tempo tijdens de lessen. Je kunt erop rekenen dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto– of motorrijbewijs in Sassenheim te halen!

Rijlessen in Sassenheim

Als je vanaf je eerste rijles in Sassenheim wilt rijden, haal je je rijbewijs ook met lessen in de stad Sassenheim. Dat is voor ons geen enkel probleem. Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden in veel omliggende plaatsen. Dat betekent namelijk ook meer rijervaring voor onze leerlingen. Onze gediplomeerde rijinstructeurs geven de rijlessen altijd in/op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Als je een motorrijles in Sassenheim wilt volgen, kun je goed bij onze motorrijschool nabij Sassenheim terecht. Daarnaast profiteer je van het voordeel dat je tijdens de motoropleiding gratis gebruik mag maken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal je je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze auto-/motorrijschool nabij Sassenheim begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen uit je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Onze aanpak en faalangstbegeleiding

Correct Verkeersschool biedt alle soorten rijlessen aan. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990 en inmiddels zijn we ook een vrij grote rijschool. Momenteel geven we autorijlessen met 9 lesauto’s en we hebben veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie examens naast de praktijkexamens.

Tijdens onze rijlessen houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen in en rond Sassenheim. Bij ons leer je daarom ons op je eigen tempo. Heb je last van faalangst? Maak je dan geen zorgen, want rijschool Correct nabij Sassenheim is gespecialiseerd in faalangstbegeleiding, maar we hebben eveneens een ruime ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Wij geloven dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar rijbewijs kan halen.

Ja, ik ben klaar voor mijn eerste rijles in Sassenheim!

Ben je klaar voor je eerste rijles? Dan heten we jou van harte welkom bij onze rijschool nabij Sassenheim! Voor een proefles kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. We geven rijlessen van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Sassenheim en omgeving.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen