Rijschool in Sassenheim voor auto en motor

Ben je op zoek naar een rijschool in Sassenheim voor het behalen van je rijbewijs? Correct Verkeersschool vindt het belangrijk dat jij als leerling je op je gemak voelt tijdens de rijlessen in Sassenheim. Rijlessen volgen moet leuk zijn en je hoort je te verheugen op de lessen. Onze gecertificeerde rijinstructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of jij je op je gemak voelt in onze auto en bij je instructeur.

Bij Correct Verkeersschool kun je terecht voor autolessen, motorlessen, brommerlessen en aanhangwagenlessen. Wil je weten hoe jij bij onze rijschool in Sassenheim je rijbewijs kan halen? Neem dan contact op voor meer informatie of schrijf je direct in.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijlessen bij de beste rijschool van Sassenheim

 • Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
 • Vakkundige rij instructeur
 • Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
 • Vertrouwd, al sinds 1990 actief
 • Faalangst begeleiding
 • Schone en nieuwe auto’s
 • Scherpe tarieven
 • Gratis proefles
 • Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Interesse in een gratis proefles of heb je vragen voor ons? Meld je gerust aan bij onze rijschool in Sassenheim of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op. Je mag ons natuurlijk ook even bellen op 071 – 40 28 056.

Autorijschool in Sassenheim voor alle leeftijden

Wij zijn onder meer een autorijschool in Sassenheim. Mensen van alle leeftijden kunnen bij ons auto leren rijden. Ben jij net 16 jaar geworden en vinden jij en je ouders het tijd worden dat je gaat beginnen met lessen om je autorijbewijs te gaan halen? Dan zijn jullie vast alle rijscholen in de omgeving aan het vergelijken. Het kan ook zijn dat je 25+ en eerder geen tijd, geld of zin had om te starten met rijlessen of dat je simpelweg nog geen rijbewijs nodig had. Wordt het nu wel tijd voor je eerste rijles? Vraag dan een gratis proefles aan en ontdek of onze autorijschool in Sassenheim de rijschool voor jou is.

Heb je haast en wil je zo snel mogelijk het rijbewijs halen? Dan hebben we de juiste cursus voor jou: onze 15-daagse spoedcursus. Je krijgt 30 rijlessen van 60 minuten in 15 dagen tijd. Dit houdt in dat je elke dag twee uur aan het lessen bent.

Keuze uit verschillende pakketten

Onze lessen duren 60 minuten. Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Vervolgens kun je kiezen uit drie pakketten wanneer je bij onze rijschool in Sassenheim begint. We bieden pakketten met of zonder theorie aan. Zo heb je zelf de keuze of je jouw theorie-examen via ons wilt afleggen. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt gevolgd, kun je indien nodig losse lessen tegen scherpe tarieven bijkopen.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Rijschool in Sassenheim voor alle leeftijden

Autolessen bij Correct

Motorlessen bij Correct

Brommerlessen bij Correct

Aanhangwagenlessen bij Correct

Flexibele rijlessen in Sassenheim

Tijdens de rijlessen in Sassenheim leer je hoe je moet rijden in verschillende omstandigheden en op verschillende wegen. Die omstandigheden kunnen bijvoorbeeld het wisselende weer en drukke verkeerssituaties zijn. Je krijgt praktische ervaring met het rijden op de weg en in het verkeer. Het volgen van rijlessen zijn een goede manier om zekerheid en zelfvertrouwen achter het stuur te krijgen.

Onze aanpak en faalangstbegeleiding

Wij zijn voorstanders van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de rijlessen in Sassenheim. Bij ons les je in je eigen tempo en zijn we gespecialiseerd in ADHD, autisme en faalangst begeleiding. Wij begrijpen dat je het autorijden bijvoorbeeld ervaart als een lastig leerproces. Echter zijn wij ervan overtuigd dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar rijbewijs kan halen.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Fijne rijschool met vaardige rijinstructeurs

Over Correct Verkeersschool

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool die allerlei soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs tot aanhangerrijbewijs; bij onze rijschool kun je voor verschillende lessen terecht. Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als Wassenaar, Oegstgeest, Sassenheim en Leiden. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een vrije grote en bekende rijschool in de regio. Op dit moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met aan boord goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 en 22.00 uur. Hierdoor vind je altijd wel tijd voor een rijles in Sassenheim of omgeving.

 

Rijschool in Sassenheim met scherpe tarieven

Als goede rijschool in Sassenheim hanteren wij scherpe tarieven. Voor een losse rijles betaal je € 52,-. Zoals eerder benoemd hebben wij verschillende lespakketten: 2 starterspakketten, 1 theorie pakket en meerdere theorie cursussen. Het verschil in de 2 starterspakketten ligt bij het aantal rijlessen, starterspakket 1 heeft 20 rijlessen en starterspakket 2 heeft 30 rijlessen. Als je moeite hebt met de theorie, kun je gebruikmaken van ons theoriepakket inclusief proefexamens, online theorie cursus en theorie-examen.

Voor de actuele tarieven verwijzen we je graag door naar onze website. Op de tarieven pagina zie je de prijs per pakket of cursus aangegeven.

Schrijf je in voor je eerste rijles in Sassenheim

Zie jij in ons de ideale rijschool in Sassenheim en wil je graag onze lesmethode proberen? Meld je dan gelijk aan voor een vrijblijvende kennismaking tijdens onze proefles. Neem contact op met onze rijschool door te bellen naar 071 – 40 28 056 om je aan te melden of verder te informeren. Ook kun je ons een e-mail sturen of een bericht sturen via het contactformulier.

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.