Rijlessen Wassenaar

Rijschool in Wassenaar nodig?

Is het tijd voor je eerste rijles en heb je een rijschool in Wassenaar nodig? Correct verkeersschool is gevestigd nabij Wassenaar en heeft direct plek voor jou. We zijn een rijschool met maar liefst 9 lesauto’s en een team aan gediplomeerde rijinstructeurs. Onze vakkundige instructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur.

Het volgen van rijlessen moet ook leuk zijn. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Als je ervoor kiest om bij Correct Verkeersschool in Wassenaar lessen te nemen, bepaal jij zelf het tempo tijdens de lessen. Je kunt erop rekenen dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto– of motorrijbewijs in Wassenaar te halen. Maak een afspraak voor een proefles.

Rijles voor alle leeftijden

Ben je net 16 jaar oud geworden en sta je te popelen om je rijbewijs te halen? Of stel je het zo lang mogelijk uit en ben je intussen al 35 jaar oud? In beide gevallen kan je terecht bij Verkeersschool Correct in Wassenaar. Met spoed een rijbewijs nodig voor bijvoorbeeld een roadtrip naar Amerika? Begin dan met onze 15-daagse spoedcursus. Of wil je juist je brommer, motor of aanhangwagen rijbewijs halen? Het kan allemaal!

Start met je eerste rijles bij dé autorijschool van Wassenaar. Zoek het beste pakket uit voor jezelf of je kind. Het aantal benodigde autorijlessen is bij elk persoon verschillend. Jij kiest dus jouw pakket. Je eerste rijles is gratis en vrijblijvend, waardoor je op je gemak kunt kijken of onze rijschool aansluit bij wat je zoekt. Wel zo prettig!

Bij onze rijschool in Wassenaar kun je terecht voor:

  • autorijles
  • motorrijles
  • rijles voor bromfiets
  • rijles met aanhangwagen

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijlessen bij de beste rijschool van Leiden

Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
Vertrouwd, al sinds 1990 actief
Scherpe tarieven
Vakkundige rij instructeur
Faalangst begeleiding
Gratis proefles
Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
Schone en nieuwe auto’s
Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Wil je een gratis proefles proberen, of heb je vragen? Meld je dan gerust aan, of neem vrijblijvend contact op. Bel naar 071 – 40 28 056.

Motorrijles Wassenaar

Zie jij jezelf al op een motor rijden? Schrijf je nu in voor jouw proefles op een motor. Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Je stapt op de motor en je verkent de wereld op 2 banden. Een motor besturen is een droom voor vele Nederlanders. Maak je droom waar door je motorrijbewijs te halen en ga op avontuur! De ervaren motorinstructeurs van Verkeersschool Correct leren je om veilig en goed te rijden. Het is namelijk heel wat anders dan autorijden. Binnen 7 of 15 dagen kun je je motorrijbewijs al binnen hebben. En dat vanaf slechts € 850-,. Voor de motoropleiding kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Start je motorijles in Wassenaar en ervaar de ultieme vrijheid op de weg.

Kies jouw pakket voor autorijles

Je kunt een gratis en geheel vrijblijvende proefles bij ons volgen. Na de proefles kijken we hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. De lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool nabij Wassenaar begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt gebruikt kun je, indien nodig, losse lesuren extra kopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding en haal jij je rijbewijs op je eigen tempo.

Starterspakket 1: 20 rijlessen van 60 minuten
Starterspakket 2: 30 rijlessen van 60 minuten
Theorie pakket: online speedtheorie inclusief proef examens
Losse rijles: losse rijles per 60 minuten

Op je eigen tempo

Iedereen is anders. Daarom houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de lessen. Je leert bij ons op je eigen tempo. Heb je last van bijvoorbeeld faalangst? Maak je geen zorgen, want rijschool Correct nabij Wassenaar is gespecialiseerd in autisme-, ADHD- en faalangstbegeleiding. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Wij raden aan om jouw persoonlijke situatie bij ons aan te geven.

Persoonlijke aandacht en veiligheid

Bij autorijschool Wassenaar kun je jouw rijlessen starten. Wij vinden persoonlijke aandacht en veiligheid erg belangrijk. De lessen om je rijbewijs te halen zijn voor sommige mensen spannend en juist daardoor streven wij naar de juiste aandacht waar jij je prettig bij voelt. Uiteraard gaat deze persoonlijke aandacht met jouw veiligheid in de auto hand in hand. Wij kunnen inspelen op onverwachte momenten en eventuele onbedoelde manoeuvres. Bij onze ervaren rijinstructeurs voel jij je op je gemak en zul je jouw tijd met lessen als prettig ervaren.

Ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee en biedt alle soorten rijlessen aan. Vanuit Katwijk geven we ook veel les in omliggende plaatsen zoals Wassenaar. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool in Wassenaar sinds 1990 en geven momenteel autorijlessen met 9 lesauto’s door veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie-examens naast de praktijkexamens.

Correct Verkeersschool heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van rijlessen. Velen zijn je dus voorgegaan en rijden nu al jaren met hun rijbewijs op zak in een auto of op een motor.

Volg een proefles bij onze rijschool in Wassenaar

Direct een proefrijles in Wassenaar volgen, om te kijken hoe een les jouw bevalt. Zet de eerste stap naar je rijbewijs! Meld je aan voor een gratis proefles bij onze rijschool voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard kun jij je ook gelijk inschrijven. Woon je in Leiden? Ook rijlessen in Leiden zijn geen probleem. Wij geven les van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Neem contact op door te bellen naar 071 – 40 28 056 om je aan te melden of verder te informeren. Ook kun je ons een e-mail sturen, of contact opnemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op met meer informatie.

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als WassenaarOegstgeest en Sassenheim.