Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Een rijschool in Warmond gezocht?

Wil jij graag leren auto rijden of motor rijden en ben je daarom op zoek naar een rijschool in Warmond of omgeving? Meld je dan aan bij Correct Verkeersschool! Met onze rijschool nabij Warmond kun je zowel een auto als een motor leren besturen. Daarbij stellen wij het plezier tijdens het hebben van de lessen centraal. We willen dat je uitkijkt naar de rijlessen van onze rijschool nabij Warmond en doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen. Wij denken namelijk dat leren het makkelijkst gaat als je je comfortabel voelt. Zou je graag eens een proefles bij ons rijschool nabij Warmond proberen? Dan bieden wij je een gratis proefles aan, zodat jij alvast kennis kan maken met onze rijinstructeurs en kan kijken of onze lessen je zullen bevallen.

Auto leren rijden in de omgeving van Warmond

Correct Verkeersschool is een rijschool nabij Warmond . We zijn namelijk gevestigd in Katwijk aan Zee. We verzorgen echter ook lessen in veel omliggende plaatsen. Dat levert ook meer rijervaring voor onze leerlingen op. De gediplomeerde rijinstructeurs van onze rijschool nabij Warmond geven de rijlessen altijd nieuwe en goed onderhouden voertuigen, die allemaal voorzien zijn van ABS. Bij ons haal je je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier! Na de proefles maken we een inschatting van de hoeveelheid lessen die we verwachten dat je nodig hebt. Onze lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze rijschool nabij Warmond begint. Je bepaalt zelf wanneer je de lessen uit je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je indien nodig losse lesuren bijkopen.

De aanpak van onze rijschool nabij Warmond

Tijdens onze rijlessen houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen in en rond Warmond . Zo leer je bij ons op je eigen tempo. Heb je last van faalangst? Maak je geen zorgen, want onze rijschool nabij Warmond is gespecialiseerd in faalangstbegeleiding. We hebben eveneens een ruime ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Wij geloven dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar rijbewijs kan halen bij onze rijschool nabij Warmond .

Aanmelden voor een proefles?

Zie jij in ons de ideale rijschool nabij Warmond en wil je een proefles uitproberen? Meld je dan gelijk aan door even contact op te nemen! Je kunt ons per telefoon bereiken via 071 – 40 28 056 of per e-mail. Van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur geven wij onze lessen. Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als Wassenaar, Oegstgeest, Sassenheim en Leiden.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen