correct

EERSTE AUTORIJLES GRATIS EN VRIJBLIJVEND!

Een rijschool in Katwijk gezocht?

Wil jij graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen en ben je daarom op zoek naar een rijschool in Katwijk? Ben jij op zoek naar een rijschool in Katwijk waar je tegen lage kosten je rijbewijs kunt halen? Zou je graag rijles willen nemen en ben je je daarom aan het oriënteren op rijscholen in Katwijk? Bij Correct Verkeersschool haal je op een correcte en snelle manier je rijbewijs! Wij zijn gevestigd in Katwijk aan Zee en geven autorijles door de hele omgeving. Tijdens een gratis proefles kun je kijken of jij je op je gemakt voelt bij onze instructeurs en of onze lesmethode jou bevalt. Wanneer jij je rijbewijs wilt halen, dan is het erg belangrijk dat jij je prettig voelt en dat je je verheugt op je rijlessen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Correct Verkeersschool?

Waarom rijles nemen bij Correct Verkeersschool?

Wanneer je rijles neemt, dan kun je bij Correct Verkeersschool rekenen op zeer ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs. We maken enkel en alleen gebruik van nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je rijbewijs op een correcte en prettige manier haalt, kun je bij Correct Verkeersschool eerst een gratis proefles volgen. Tijdens deze gratis proefles maak je kennis met een van onze instructeurs. Hij of zij zal de komende 60 minuten jouw steun en toeverlaat zijn! In de auto leggen wij je verder uit wat we gaan doen en proberen wij een indruk te krijgen van jou als persoon. Op deze manier kunnen wij bepalen hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben. Na de introductie van de auto (welk knopje doet wat en wat is welke versnelling?) is het zo ver: je mag de auto gaan starten!

De gratis proefles is een mooie manier om in 60 minuten kennis te maken met onze rijschool in Katwijk. Het fijne van deze les is ook dat je nergens aan vast zit en zonder kosten te maken een eerste ervaring in de auto hebt gehad. Want dat is wel eens anders zoals TV programma Kassa in het onderstaande filmpje bespreekt!

De voordelen van Correct Verkeersschool

Waarom zou je kiezen voor Correct Verkeersschool voor het halen van je rijbewijs? Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Ruim driekwart slaagt de 1e keer! Ons slagingspercentage is op dit moment 75%;
  • Persoonlijke en betrokken begeleiding;
  • Alles doen in je eigen tempo;
  • Faalangst trainingen en/of begeleiding;
  • Theoriecursussen en opfriscursussen;
  • Geen wachtlijst, binnen 1 week starten met je rijopleiding!

Rijles nemen bij rijschool Katwijk?

Wil jij het liefst vandaag nog starten met je rijopleiding? En wil je een gratis proefles aanvragen bij Correct Verkeersschool? Schrijf je dan direct in en vraag je gratis proefles aan! Heb je nog vragen? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de tarieven? En wil je graag meer informatie over Correct Verkeersschool en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door een mailtje te sturen naar info@correctverkeersschool.nl.

InschrijvenLespakketten
 

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen