Rijschool Rijnsburg: Correct Verkeersschool

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Een rijschool in Rijnsburg gezocht?

Zou jij graag auto leren rijden en ben je daarom aan het oriënteren naar een rijschool in Rijnsburg of omgeving? Dan ben je bij Correct Verkeersschool aan het juiste adres! Wij verzorgen allerlei soorten rijlessen. Zo kun je onder meer je auto- of motorrijbewijs via onze rijschool nabij Rijnsburg halen. Tijdens de lessen is het van belang dat je prettig achter het stuur kunt zitten, met een rijinstructeur naast je waar je goed mee kunt. Dat snappen we heel goed bij onze rijschool nabij Rijnsburg. Daarom bieden we gratis proeflessen aan voor iedereen die geïnteresseerd is in rijlessen. Het is namelijk belangrijk om te kiezen voor een rijschool nabij Rijnsburg die jou lessen kan geven waar je je je op kan verheugen. Het hebben van plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Hebben we je interesse gewerkt en ben je benieuwd naar een proefles? Meld je dan gerust even aan door contact op te nemen!

Autorijden in Rijnsburg en omgeving

Als rijschool nabij Rijnsburg(Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee) rijden we ook in veel omliggende plaatsen. Dat komt ten goede van de rijervaring van onze leerlingen. We werken met een team van gediplomeerde rijinstructeurs en zetten altijd nieuwe modellen auto’s of motoren in. Op basis van een proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Je krijgt de keuze uit 3 pakketten wanneer je bij onze rijschool nabij Rijnsburg begint. Je kunt ervoor kiezen ook je theorie via ons te halen en verder bepaal je zelf wanneer je de lessen uit je pakket inplant. Waar nodig kun je altijd nog extra lessen extra inplannen.

Ook voor mensen met faalangst

Correct Verkeersschool biedt alle soorten rijlessen aan. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990 en inmiddels zijn we ook een vrij grote rijschool nabij Rijnsburg. Momenteel geven we autorijlessen met 9 lesauto’s en we hebben veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Tijdens onze rijlessen leggen we de focus op een persoonlijke benadering. Iedereen dient zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen en in eigen tempo leren auto te rijden. Heb je last van faalangst? Wees dan gerust, want onze rijschool nabij Rijnsburg specialiseert zich in faalangstbegeleiding. Met de juiste ondersteuning kan iedereen zijn of haar rijbewijs halen.

Boek nu een gratis proefles!

Rijlessen bij de beste rijschool van Rijnsburg

Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
Vertrouwd, al sinds 1990 actief
Scherpe tarieven
Vakkundige rij instructeur
Faalangst begeleiding
Gratis proefles
Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
Schone en nieuwe auto’s
Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Ja, ik wil me inschrijven bij een rijschool nabij Rijnsburg!

Om je aan te melden voor een proefles bij onze rijschool nabij Rijnsburg kun je gewoon even contact opnemen. Bel ons even via 071 – 40 28 056 of stuur een mailtje. We verzorgen lessen op maandag tot en met zaterdag, van 7 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds.

Vraag een gratis proefles aan

Bij onze rijschool kun je altijd een gratis proefles volgen. Zo leer je de docent kennen en kijk je of de lesmethode bij je past. Je bent natuurlijk niet verplicht om lessen te volgen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de instructeur, want dat is de enige manier om op een ontspannen manier te leren autorijden. En natuurlijk wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Onze autorijschool biedt examenvoorbereiding voor alle leerlingen die hun rijbewijs willen halen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren autorijden, daarom geven we elke leerling persoonlijke aandacht.

Heb je specifieke wensen of behoeften? Laat het ons weten, we proberen ze waar mogelijk tegemoet te komen! Ben je klaar om aan je eerste gratis rijles te beginnen? Neem dan snel contact met ons op! De proefles is gratis indien een rijles pakket of losse rijlessen bij ons wordt afgenomen, anders brengen wij de rijles wel in rekening.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor

Waarom Correct Verkeerschool?

Correct Verkeerschool is opgericht in 1990 en is daarmee een ervaren en vertrouwde rijschool. We bieden iedereen een persoonlijke benadering en helpen je zo goed mogelijk. Faalangst? Ook daar hebben wij ervaring mee. We kunnen ons inleven in jouw situatie en helpen je om je rijbewijs te halen!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?

Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 43 rijlessen nodig om hun rijbewijs te halen. Zie ook het onderzoek van het CBR hierover. De een heeft meer rijlessen nodig, de ander minder. Bij Correct Verkeerschool doen we ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Is de proefles geheel gratis?

De proefles is gratis, indien je na de proefles een rijles packet of losse rijlessen bij ons afneemt. Zo niet, dan brengen we de rijles wel in rekening. Boek vandaag nog je gratis rijles.

Kun je wisselen van rijschool?

Het is altijd mogelijk om te veranderen van rijschool. Als je verhuist, of ontevreden bent over je huidige rijschool. Bij Correct Verkeerschool doen wij ons uiterste best om jouw zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat kost een rijles bij Correct Verkeersschool?

Bij Correct Verkeersschool kunnen de kosten van rijlessen variëren afhankelijk van het type voertuig en het soort rijles dat je zoekt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de tarieven:

Algemene Tarieven en Pakketten

Voor algemene informatie over tarieven en pakketten, kun je terecht op Tarieven Correct Verkeersschool.

Motorrijlessen

Als je geïnteresseerd bent in motorrijlessen, kun je specifieke tarieven vinden op Motorrijlessen Tarieven.

Bromfietsrijlessen

Voor bromfietsrijlessen en bijbehorende kosten, kun je hier kijken: Bromfiets Tarieven.

Aanhangwagenrijlessen

Als je op zoek bent naar aanhangwagenrijlessen, vind je meer informatie over tarieven op Aanhangwagen Tarieven.

Vergeet niet dat de tarieven kunnen variëren op basis van verschillende factoren, dus het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun rijleskosten.

Zijn er ook spoedcursussen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Correct Verkeersschool. Ze bieden een 15-daagse spoedcursus aan, wat betekent dat je in een relatief korte periode intensieve rijlessen kunt volgen om je rijbewijs te behalen. Deze versnelde aanpak kan handig zijn voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor meer details en beschikbaarheid van de spoedcursussen.