Rijschool Voorhout: Correct Verkeersschool

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Een rijschool in Voorhout gezocht?

Wil jij graag leren auto rijden of motor rijden en ben je daarom op zoek naar een rijschool in Voorhout of omgeving? Meld je dan aan bij Correct Verkeersschool! Met onze rijschool nabij Voorhout kun je zowel een auto als een motor leren besturen. Daarbij stellen wij het plezier tijdens het hebben van de lessen centraal. We willen dat je uitkijkt naar de rijlessen van onze rijschool nabij Voorhout en doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen. Wij denken namelijk dat leren het makkelijkst gaat als je je comfortabel voelt. Zou je graag eens een proefles bij ons rijschool nabij Voorhout proberen? Dan bieden wij je een gratis proefles aan, zodat jij alvast kennis kan maken met onze rijinstructeurs en kan kijken of onze lessen je zullen bevallen.

Auto leren rijden in de omgeving van Voorhout

Correct Verkeersschool is een rijschool nabij Voorhout. We zijn namelijk gevestigd in Katwijk aan Zee. We verzorgen echter ook lessen in veel omliggende plaatsen. Dat levert ook meer rijervaring voor onze leerlingen op. De gediplomeerde rijinstructeurs van onze rijschool nabij Voorhout geven de rijlessen altijd nieuwe en goed onderhouden voertuigen, die allemaal voorzien zijn van ABS. Bij ons haal je je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier! Na de proefles maken we een inschatting van de hoeveelheid lessen die we verwachten dat je nodig hebt. Onze lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze rijschool nabij Voorhout begint. Je bepaalt zelf wanneer je de lessen uit je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je indien nodig losse lesuren bijkopen.

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool in Katwijk aan Zee die alle soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs en motorrijbewijs tot aanhangerrijbewijs, bij onze rijschool nabij Lisse kun je voor alles terecht. Op het moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met goede, gecertificeerde rijinstructeurs, wat ons een grote rijschool in de omgeving Lisse maakt. Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens.

De aanpak van onze rijschool nabij Voorhout

Tijdens onze rijlessen houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen in en rond Voorhout. Zo leer je bij ons op je eigen tempo. Heb je last van faalangst? Maak je geen zorgen, want onze rijschool nabij Voorhout is gespecialiseerd in faalangstbegeleiding. We hebben eveneens een ruime ervaring met ADHD en autisme. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Wij geloven dat iedereen met de juiste ondersteuning zijn of haar rijbewijs kan halen bij onze rijschool nabij Voorhout.

Rijlessen in Voorhout

Als je je auto- of motorrijbewijs bij ons in je eigen stad Voorhout wilt halen, dan krijg je ook rijlessen in Voorhout van één van onze gediplomeerde rijinstructeurs. Al onze lesvoertuigen zijn voorzien van ABS. Kom je motorrijlessen bij ons volgen? Dan kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal ook jij je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier! Rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Lisse of omgeving.

Wij bieden 3 lespakketten om voordelig met je rijopleiding te starten. Je kunt je rijbewijs in Lisse halen met of zonder theorie-examen in je basispakket. De keuze is aan jou. Elke les in een pakket duurt 60 minuten en je bepaalt zelf hoe je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je altijd nog losse lesuren bijkopen. Aan de hand van de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Maak bijvoorbeeld kennis met de motor op een leuke en speelse manier en neem een probeer les van 2 uur voor maar € 50,00. Schrijf je direct online in!

Boek nu een gratis proefles!

Rijlessen bij de beste rijschool van Voorhout

Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
Vertrouwd, al sinds 1990 actief
Scherpe tarieven
Vakkundige rij instructeur
Faalangst begeleiding
Gratis proefles
Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
Schone en nieuwe auto’s
Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Aanmelden voor een proefles?

Zie jij in ons de ideale rijschool nabij Voorhout en wil je een proefles uitproberen? Meld je dan gelijk aan door even voor een proefles bij onze rijschool voor een vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk kun je je ook gelijk inschrijven. Wij geven rijles van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Neem contact op door te bellen naar 071 – 40 28 056 om je aan te melden of verder te informeren. Ook kun je ons een e-mail sturen, of berichten via het contactformulier.

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als WassenaarOegstgeest, Sassenheim en Leiden.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor

Waarom Correct Verkeerschool?

Correct Verkeerschool is opgericht in 1990 en is daarmee een ervaren en vertrouwde rijschool. We bieden iedereen een persoonlijke benadering en helpen je zo goed mogelijk. Faalangst? Ook daar hebben wij ervaring mee. We kunnen ons inleven in jouw situatie en helpen je om je rijbewijs te halen!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?

Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 43 rijlessen nodig om hun rijbewijs te halen. Zie ook het onderzoek van het CBR hierover. De een heeft meer rijlessen nodig, de ander minder. Bij Correct Verkeerschool doen we ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Is de proefles geheel gratis?

De proefles is gratis, indien je na de proefles een rijles packet of losse rijlessen bij ons afneemt. Zo niet, dan brengen we de rijles wel in rekening. Boek vandaag nog je gratis rijles.

Kun je wisselen van rijschool?

Het is altijd mogelijk om te veranderen van rijschool. Als je verhuist, of ontevreden bent over je huidige rijschool. Bij Correct Verkeerschool doen wij ons uiterste best om jouw zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat kost een rijles bij Correct Verkeersschool?

Bij Correct Verkeersschool kunnen de kosten van rijlessen variëren afhankelijk van het type voertuig en het soort rijles dat je zoekt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de tarieven:

Algemene Tarieven en Pakketten

Voor algemene informatie over tarieven en pakketten, kun je terecht op Tarieven Correct Verkeersschool.

Motorrijlessen

Als je geïnteresseerd bent in motorrijlessen, kun je specifieke tarieven vinden op Motorrijlessen Tarieven.

Bromfietsrijlessen

Voor bromfietsrijlessen en bijbehorende kosten, kun je hier kijken: Bromfiets Tarieven.

Aanhangwagenrijlessen

Als je op zoek bent naar aanhangwagenrijlessen, vind je meer informatie over tarieven op Aanhangwagen Tarieven.

Vergeet niet dat de tarieven kunnen variëren op basis van verschillende factoren, dus het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun rijleskosten.

Zijn er ook spoedcursussen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Correct Verkeersschool. Ze bieden een 15-daagse spoedcursus aan, wat betekent dat je in een relatief korte periode intensieve rijlessen kunt volgen om je rijbewijs te behalen. Deze versnelde aanpak kan handig zijn voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor meer details en beschikbaarheid van de spoedcursussen.