Correctverkeersschool
correct
Correctverkeersschool
Correctverkeersschool

Rijschool in Wassenaar gezocht?

Is het tijd voor je eerste rijles in Wassenaar? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een goede rijschool in Wassenaar of omgeving? Correct verkeerschool is gevestigd nabij Wassenaar en heeft direct plek voor jou. We zijn een redelijk grote rijschool met maar liefst 9 lesauto’s en een team aan gediplomeerde rijinstructeurs. Onze vakkundige instructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur.

Wij vinden dat rijlessen ook leuk moeten zijn en we vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Als je ervoor kiest om bij Correct Verkeersschool rijlessen te nemen, bepaal jijzelf het tempo tijdens de lessen. Je kunt erop rekenen dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto– of motorrijbewijs in Wassenaar te halen!

Inschrijven Lespakketten Contact

 

Verkeersschool in Wassenaar

Ben je net 16 jaar oud geworden en sta je te popelen om je rijbewijs te halen? Of stel je rijlessen zo lang mogelijk uit en ben je intussen al 35 jaar oud? In beide gevallen kan je terecht bij Verkeersschool Correct in Wassenaar. Met spoed een rijbewijs nodig voor bijvoorbeeld een roadtrip naar Amerika? Begin dan met onze 15-daagse spoedcursus.

Start met je eerste rijles bij dé rijschool van Wassenaar. Zoek het beste rijlespakket uit voor jou of je kind. Het aantal benodigde autorijlessen is bij elk persoon verschillend. Jij kiest dus jouw pakket. Je eerste rijles is gratis en vrijblijvend. Schrijf je nu inbij Verkeersschool Correct uit Wassenaar.

Je eerste motorrijles

Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Je stapt op de motor en je verkent de wereld op 2 banden. Een motor besturen is een droom voor vele Nederlanders. Maak je droom waar door je motorrijbewijs te halen en ga op avontuur! De ervaren motorinstructeurs van Verkeersschool Correct leren je om veilig en goed te rijden. Binnen 7 of 15 dagen kun je je motorrijbewijs al binnen hebben. En dat vanaf slechts 850 euro, meld je nu aan!

Rijlessen in Wassenaar

Als je rijlessen in Wassenaar wilt volgen, haal je je rijbewijs ook in de stad Wassenaar als je dat wenst. Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze rijinstructeurs geven de rijlessen altijd in/op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Voor de motoropleiding kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal je je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier in Wassenaar!

Na de proefles kijken we hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. De lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool nabij Wassenaar begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Over rijschool Correct

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee en biedt alle soorten rijlessen aan. Vanuit Katwijk geven we ook veel rijlessen in omliggende plaatsen zoals Wassenaar. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990 en geven momenteel autorijlessen met 9 lesauto’s door veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie examens naast de praktijkexamens.

Onze aanpak en faalangstbegeleiding

Voor onze rijlessen in Wassenaar houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de lessen. Je leert bij ons op je eigen tempo. Heb je last van bijvoorbeeld faalangst? Maak je geen zorgen, want rijschool Correct nabij Wassenaar is gespecialiseerd in autisme-, ADHD- en faalangstbegeleiding. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Wij geloven dat iedereen met de juiste begeleiding zijn of haar rijbewijs kan halen.

Inschrijven voor rijlessen in Wassenaar

Direct een rijles in Wassenaar volgen? Voor een proefles kun je contact met ons opnemendoor te bellen naar 071 – 40 28 056 of te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. We geven rijlessen van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Wassenaar of omgeving.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen