Rijschool in Wassenaar gezocht?

Rijschool in Wassenaar gezocht, omdat het tijd is voor je eerste rijles? Correct verkeersschool is gevestigd nabij Wassenaar en heeft direct plek voor jou. We zijn een redelijk grote rijschool met maar liefst 9 lesauto’s en een team aan gediplomeerde rijinstructeurs. Onze vakkundige instructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur.

Wij vinden dat het volgen van rijlessen ook leuk moeten zijn en vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Als je ervoor kiest om bij Correct Verkeersschool rijlessen te nemen, bepaal jij zelf het tempo tijdens de lessen. Je kunt erop rekenen dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto– of motorrijbewijs in Wassenaar te halen. Maak een afspraak voor een proefles.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijlessen bij onze rijschool in Wassenaar

 • Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
 • Vakkundige rij instructeur
 • Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
 • Vertrouwd, al sinds 1990 actief
 • Faalangst begeleiding
 • Schone en nieuwe auto’s
 • Scherpe tarieven
 • Gratis proefles
 • Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Wil je een gratis proefles proberen, of heb je vragen over de rijlessen die we aanbieden? Meld je dan gerust aan, of neem vrijblijvend contact op. Bel naar 071 – 40 28 056.

Voor alle leeftijden

Ben je net 16 jaar oud geworden en sta je te popelen om je rijbewijs te halen? Of stel je rijlessen zo lang mogelijk uit en ben je intussen al 35 jaar oud? In beide gevallen kan je terecht bij Verkeersschool Correct in Wassenaar. Met spoed een rijbewijs nodig voor bijvoorbeeld een roadtrip naar Amerika? Begin dan met onze 15-daagse spoedcursus. Of wil je juist je brommer, motor of aanhangwagen rijbewijs halen?

Start met je eerste rijles bij dé rijschool van Wassenaar. Zoek het beste rijlespakket uit voor jou of je kind. Het aantal benodigde autorijlessen is bij elk persoon verschillend. Jij kiest dus jouw pakket. Je eerste rijles is gratis en vrijblijvend, waardoor je op je gemak kunt kijken of onze rijschool aansluit bij wat je zoekt. Wel zo prettig!

Bij onze rijschool in Wassenaar kun je terecht voor rijlessen voor:

 • Auto
 • Motor
 • Bromfiets
 • Aanhangwagen

Verschillende pakketten

Je kunt een gratis en geheel vrijblijvende proefles bij ons volgen. Na de proefles kijken we hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. De lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool nabij Wassenaar begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt gebruikt, kun je indien nodig losse lesuren extra kopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding en haal jij je rijbewijs op je eigen tempo.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Leerling bij lesauto van rijschool Wassenaar

Autolessen bij Correct

Motorlessen bij Correct

Brommerlessen bij Correct

Aanhangwagenlessen bij Correct

Motorrijles

Zie jij jezelf al op een motor rijden? Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Je stapt op de motor en je verkent de wereld op 2 banden. Een motor besturen is een droom voor vele Nederlanders. Maak je droom waar door je motorrijbewijs te halen en ga op avontuur! De ervaren motorinstructeurs van Verkeersschool Correct leren je om veilig en goed te rijden. Binnen 7 of 15 dagen kun je je motorrijbewijs al binnen hebben. En dat vanaf slechts € 850-,. Voor de motoropleiding kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen.

Op je eigen tempo

Iedereen is anders. Voor onze rijlessen in Wassenaar houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de lessen. Je leert bij ons op je eigen tempo. Heb je last van bijvoorbeeld faalangst? Maak je geen zorgen, want rijschool Correct nabij Wassenaar is gespecialiseerd in autisme-, ADHD- en faalangstbegeleiding. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen.

Ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee en biedt alle soorten rijlessen aan. Vanuit Katwijk geven we ook veel rijlessen in omliggende plaatsen zoals Wassenaar. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool in Wassenaar sinds 1990 en geven momenteel autorijlessen met 9 lesauto’s door veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie examens naast de praktijkexamens.

Volg een proefles bij onze rijschool in Wassenaar

Direct een proefrijles in Wassenaar volgen, om te kijken of je met behulp van onze autorijschool je rijbewijs kunt halen? Meld je aan voor een gratis proefles bij onze rijschool voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard kun jij je ook gelijk inschrijven. Wij geven rijles van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Neem contact op door te bellen naar 071 – 40 28 056 om je aan te melden of verder te informeren. Ook kun je ons een e-mail sturen, of contact opnemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op met meer informatie.

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.