Rijschool Wassenaar: Correct Verkeersschool

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Rijschool in Wassenaar: Correct Verkeersschool

Is het tijd voor je eerste rijles en heb je een rijschool in Wassenaar nodig? Correct verkeersschool is gevestigd nabij Wassenaar en heeft direct plek voor jou. We zijn een rijschool met maar liefst 9 lesauto’s en een team aan gediplomeerde rijinstructeurs. Onze vakkundige instructeurs maken graag een afspraak met je voor een gratis proefles. Op die manier kun je vrijblijvend kijken of je onze lesmethode fijn vindt en of je je op je gemak voelt bij onze instructeur.

Het volgen van rijlessen moet ook leuk zijn. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt en je verheugd op de lessen. Als je ervoor kiest om bij Correct Verkeersschool in Wassenaar lessen te nemen, bepaal jij zelf het tempo tijdens de lessen. Je kunt erop rekenen dat je bij ons aan het juiste adres bent om je auto– of motorrijbewijs in Wassenaar te halen. Maak een afspraak voor een proefles.

Volg een proefles bij onze rijschool in Wassenaar

Direct een proefrijles in Wassenaar volgen, om te kijken hoe een les jouw bevalt. Zet de eerste stap naar je rijbewijs! Meld je aan voor een gratis proefles bij onze rijschool voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard kun jij je ook gelijk inschrijven. Woon je in Leiden? Ook rijlessen in Leiden zijn geen probleem. Wij geven les van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Rijles voor alle leeftijden

Ben je net 16 jaar oud geworden en sta je te popelen om je rijbewijs te halen? Of stel je het zo lang mogelijk uit en ben je intussen al 35 jaar oud? In beide gevallen kan je terecht bij Verkeersschool Correct in Wassenaar. Met spoed een rijbewijs nodig voor bijvoorbeeld een roadtrip naar Amerika? Begin dan met onze 15-daagse spoedcursus. Of wil je juist je brommer, motor of aanhangwagen rijbewijs halen? Het kan allemaal!

Start met je eerste rijles bij dé autorijschool van Wassenaar. Zoek het beste pakket uit voor jezelf of je kind. Het aantal benodigde autorijlessen is bij elk persoon verschillend. Jij kiest dus jouw pakket. Je eerste rijles is gratis en vrijblijvend, waardoor je op je gemak kunt kijken of onze rijschool aansluit bij wat je zoekt. Wel zo prettig!

Bij onze rijschool in Wassenaar kun je terecht voor:

  • autorijles
  • motorrijles
  • rijles voor bromfiets
  • rijles met aanhangwagen

Kies jouw pakket voor autorijles

Je kunt een gratis en geheel vrijblijvende proefles bij ons volgen. Na de proefles kijken we hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. De lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool nabij Wassenaar begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt gebruikt kun je, indien nodig, losse lesuren extra kopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding en haal jij je rijbewijs op je eigen tempo.

Starterspakket 1: 20 rijlessen van 60 minuten
Starterspakket 2: 30 rijlessen van 60 minuten
Theorie pakket: online speedtheorie inclusief proef examens
Losse rijles: losse rijles per 60 minuten

Boek nu een gratis proefles!

Rijlessen bij de beste rijschool van Wassenaar

Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
Vertrouwd, al sinds 1990 actief
Scherpe tarieven
Vakkundige rij instructeur
Faalangst begeleiding
Gratis proefles
Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
Schone en nieuwe auto’s
Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Motorrijles Wassenaar

Zie jij jezelf al op een motor rijden? Schrijf je nu in voor jouw proefles op een motor. Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Je stapt op de motor en je verkent de wereld op 2 banden. Een motor besturen is een droom voor vele Nederlanders. Maak je droom waar door je motorrijbewijs te halen en ga op avontuur! De ervaren motorinstructeurs van Verkeersschool Correct leren je om veilig en goed te rijden. Het is namelijk heel wat anders dan autorijden. Binnen 7 of 15 dagen kun je je motorrijbewijs al binnen hebben. En dat vanaf slechts € 850-,. Voor de motoropleiding kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Start je motorijles in Wassenaar en ervaar de ultieme vrijheid op de weg.

Op je eigen tempo

Iedereen is anders. Daarom houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de lessen. Je leert bij ons op je eigen tempo. Heb je last van bijvoorbeeld faalangst? Maak je geen zorgen, want rijschool Correct nabij Wassenaar is gespecialiseerd in autisme-, ADHD- en faalangstbegeleiding. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Wij raden aan om jouw persoonlijke situatie bij ons aan te geven.

Persoonlijke aandacht en veiligheid

Bij autorijschool Wassenaar kun je jouw rijlessen starten. Wij vinden persoonlijke aandacht en veiligheid erg belangrijk. De lessen om je rijbewijs te halen zijn voor sommige mensen spannend en juist daardoor streven wij naar de juiste aandacht waar jij je prettig bij voelt. Uiteraard gaat deze persoonlijke aandacht met jouw veiligheid in de auto hand in hand. Wij kunnen inspelen op onverwachte momenten en eventuele onbedoelde manoeuvres. Bij onze ervaren rijinstructeurs voel jij je op je gemak en zul je jouw tijd met lessen als prettig ervaren.

Vraag een gratis proefles aan

Bij onze rijschool kun je altijd een gratis proefles volgen. Zo leer je de docent kennen en kijk je of de lesmethode bij je past. Je bent natuurlijk niet verplicht om lessen te volgen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de instructeur, want dat is de enige manier om op een ontspannen manier te leren autorijden. En natuurlijk wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Onze autorijschool biedt examenvoorbereiding voor alle leerlingen die hun rijbewijs willen halen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren autorijden, daarom geven we elke leerling persoonlijke aandacht.

Heb je specifieke wensen of behoeften? Laat het ons weten, we proberen ze waar mogelijk tegemoet te komen! Ben je klaar om aan je eerste gratis rijles te beginnen? Neem dan snel contact met ons op! De proefles is gratis indien een rijles pakket of losse rijlessen bij ons wordt afgenomen, anders brengen wij de rijles wel in rekening.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor

Waarom Correct Verkeerschool?

Correct Verkeerschool is opgericht in 1990 en is daarmee een ervaren en vertrouwde rijschool. We bieden iedereen een persoonlijke benadering en helpen je zo goed mogelijk. Faalangst? Ook daar hebben wij ervaring mee. We kunnen ons inleven in jouw situatie en helpen je om je rijbewijs te halen!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?

Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 43 rijlessen nodig om hun rijbewijs te halen. Zie ook het onderzoek van het CBR hierover. De een heeft meer rijlessen nodig, de ander minder. Bij Correct Verkeerschool doen we ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Is de proefles geheel gratis?

De proefles is gratis, indien je na de proefles een rijles packet of losse rijlessen bij ons afneemt. Zo niet, dan brengen we de rijles wel in rekening. Boek vandaag nog je gratis rijles.

Kun je wisselen van rijschool?

Het is altijd mogelijk om te veranderen van rijschool. Als je verhuist, of ontevreden bent over je huidige rijschool. Bij Correct Verkeerschool doen wij ons uiterste best om jouw zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat kost een rijles bij Correct Verkeersschool?

Bij Correct Verkeersschool kunnen de kosten van rijlessen variëren afhankelijk van het type voertuig en het soort rijles dat je zoekt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de tarieven:

Algemene Tarieven en Pakketten

Voor algemene informatie over tarieven en pakketten, kun je terecht op Tarieven Correct Verkeersschool.

Motorrijlessen

Als je geïnteresseerd bent in motorrijlessen, kun je specifieke tarieven vinden op Motorrijlessen Tarieven.

Bromfietsrijlessen

Voor bromfietsrijlessen en bijbehorende kosten, kun je hier kijken: Bromfiets Tarieven.

Aanhangwagenrijlessen

Als je op zoek bent naar aanhangwagenrijlessen, vind je meer informatie over tarieven op Aanhangwagen Tarieven.

Vergeet niet dat de tarieven kunnen variëren op basis van verschillende factoren, dus het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun rijleskosten.

Zijn er ook spoedcursussen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Correct Verkeersschool. Ze bieden een 15-daagse spoedcursus aan, wat betekent dat je in een relatief korte periode intensieve rijlessen kunt volgen om je rijbewijs te behalen. Deze versnelde aanpak kan handig zijn voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Correct Verkeersschool voor meer details en beschikbaarheid van de spoedcursussen.