Rijlessen bij rijschool Correct in Hillegom

  • Persoonlijke aanpak
  • Faalangst begeleiding
  • Eigen tempo
  • Theoriecursussen
  • Transparant

Rijlessen bij rijschool Correct in Hillegom gezocht?

Ben je op zoek naar een rijschool in Hillegom voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs? Dan kun je een gratis proefrijles in de omgeving van Hillegom nemen om te kijken of het klikt met de rijinstructeur en of je onze lesmethode fijn vindt. Correct Verkeersschool vindt het erg belangrijk dat jij je als leerling op je gemak voelt tijdens de rijlessen in Hillegom. Goede communicatie is erg belangrijk tijdens je rijopleiding. Wij verzekeren je dat je bij ons aan het juiste adres bent voor je auto- of motorrijlessen.

Rijlessen in Hillegom

Wanneer je ervoor kiest om bij rijschool Correct in Hillegom rijlessen te volgen, mag je ervan uitgaan dat je ook echt rijdt in jouw woonplaats Hillegom. Of je nou komt voor je eerste autorijles of motorrijles in Hillegom, je gaat lessen volgen bij één van onze gediplomeerde rijinstructeurs. De lessen worden altijd gegeven in en op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Voor motorrijlessen kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal ook jij je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Over rijschool Correct

Correct Verkeersschool is sinds 1990 een rijschool in Katwijk aan Zee die alle soorten rijlessen aanbiedt. Van autorijbewijs en motorrijbewijs tot aanhangerrijbewijs, bij onze rijschool nabij Hillegom kun je voor alles terecht. We zijn een vrij grote verkeersschool. Op het moment hebben we maar liefst negen lesauto’s met goede, gecertificeerde rijinstructeurs.

Persoonlijke benadering

We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert tijdens de rijlessen op je eigen tempo en je rijdt altijd met schone en nieuwe motoren. Je kunt ook bij onze rijschool nabij Hillegom terecht als je last hebt van faalangst. We zijn namelijk gespecialiseerd in faalangstbegeleiding. Vraag hierover gerust naar meer informatie.

Lespakketen voor rijlessen Hillegom

Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding voor het halen van je rijbewijs in Katwijk. Je hebt keuze uit 3 pakketten, met of zonder theorie. Elke les in een pakket duurt 60 minuten en je bepaalt zelf hoe je de lessen in je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Aan de hand van de proefles wordt gekeken hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. Maak bijvoorbeeld kennis met de motor op een leuke en speelse manier en neem een probeer les van 2 uur voor maar € 50,00. Schrijf je direct online in!

Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens en rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Hillegom of omgeving. Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee, maar we rijden ook in veel omliggende plaatsen als WassenaarOegstgeestSassenheim en Leiden.

Boek nu een gratis proefles!

Keuze uit 3 pakketten

Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze rijschool nabij Noordwijk begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen uit je pakket op rijdt. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je indien nodig losse lesuren bijkopen. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding.

Inschrijven voor je rijlessen in Hillegom

Schrijf je in voor rijlessen in Hillegom bij Verkeerschool Correct! Om een afspraak voor een proefles te maken, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. Nadat jouw reservering bij ons binnen is, wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld door één van onze instructeurs voor een afspraak, zodat je de week daarop al je eerste rijles in eigen stad kunt volgen bij een rijschool vlakbij Hillegom.

Proeflessen

De eerste autorijles is gratis. Na de gratis proefles kun je samen met je instructeur kijken welk pakket het beste bij je past.

Slagingspercentage

Verkeersschool Correct scoort het beste in Katwijk en meer. We hebben een slagingspercentage van 71%.

Onze acties

Kijken of auto of motorrijden wat voor jou is? Profiteer dan van onze kennismakingslessen.

Auto een gratis proefles van 60 minuten.
Motor Probeer les van 1,5 uur voor maar 50 euro.

Zij gingen je voor