Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Rijlessen bij rijschool Correct in Rijnsburg

Wil jij rijlessen in Rijnsburg volgen en ben je daarom op zoek naar een geschikte rijschool in Rijnsburg? Correct Verkeersschool verzorgt zowel auto- als motorrijlessen in o.a. Rijnsburg. Wil je een gratis proefles in de omgeving van Rijnsburg om te kijken of het klikt met onze rijinstructeur en of je onze lesmethode prettig vindt? Dat is geen probleem, die kun je direct aanvragen onderaan deze pagina!

Correct Verkeersschool vindt het belangrijk dat jij je als leerling op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Goede communicatie is erg belangrijk tijdens je rijopleiding. Wij verzekeren je dat je bij ons aan het goede adres bent om je auto– of motorrijbewijs in Rijnsburg te halen.

Over rijschool Correct

Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee en biedt alle soorten rijlessen aan. Vanuit Katwijk geven we ook veel rijlessen in omliggende plaatsen zoals Rijnsburg. We zijn een ervaren en vertrouwde rijschool sinds 1990 en geven momenteel autorijlessen met 9 lesauto’s door veel goede, gecertificeerde rijinstructeurs. Bij ons kun je ook terecht voor je theorie examens naast de praktijkexamens.

Rijlessen in Rijnsburg

Als je rijlessen in Rijnsburg wilt volgen, haal je je rijbewijs ook in de stad Rijnsburg als je dat wenst. Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze rijinstructeurs geven de rijlessen altijd in/op nieuwe voertuigen, voorzien van ABS. Voor de motoropleiding kun je gratis gebruikmaken van onze helmen, motorkleding en handschoenen. Bij ons haal je je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier in Rijnsburg!

Na de proefles kijken we hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. De lessen duren 60 minuten en je kunt kiezen uit 3 pakketten wanneer je bij onze verkeersschool nabij Rijnsburg begint. We bieden pakketten met of zonder theorie en je bepaalt zelf wanneer je de lessen in je pakket inplant. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding. Wanneer je de laatste les van het pakket hebt opgereden, kun je indien nodig losse lesuren bijkopen.

Onze aanpak en faalangstbegeleiding

Voor onze rijlessen in Rijnsburg houden we van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert bij ons daarom op je eigen tempo. Heb je last van bijvoorbeeld faalangst? Maak je geen zorgen, want rijschool Correct nabij Rijnsburg is gespecialiseerd in autisme-, ADHD- en faalangstbegeleiding. Wij kunnen ons inleven in jouw situatie en begrijpen dat je fouten maken tijdens het leerproces wat lastiger vindt. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Wij geloven dat iedereen met de juiste begeleiding zijn of haar rijbewijs kan halen.

Inschrijven voor rijlessen in Rijnsburg

Direct een rijles in Rijnsburg volgen? Voor een proefles kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. We geven rijlessen van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Hierdoor vindt je altijd wel tijd voor een rijles in Rijnsburg of omgeving.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen