Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Rijles Leiden

Ben jij er klaar voor om je rijbewijs in één keer te halen? Dan zit je bij Correct verkeersschool op de juiste plek! Met een slagingspercentage van ruim 75% helpen wij jouw graag met het behalen van jouw rijbewijs. Correct verkeersschool biedt altijd een gratis proefles aan! Een ideale manier om in 60 minuten kennis te maken met onze rijschool, zonder dat u daarna meteen ergens aan verbonden bent. We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Je leert tijdens de rijlessen alles op eigen tempo en zonder stress. Wij staan klaar voor jou. Ben jij klaar voor je eerste rijles in Leiden?

Lessenpakket

Bij Correct vekeersschool staat veiligheid bij ons voor op. Samen met u lopen wij alles na en bespreken wij samen hoe het plan van aanpak er voor u uit gaat zien. Met onze pakketten start je voordelig met je rijopleiding voor het halen van je rijbewijs in Leiden. Je hebt keuze uit 3 pakketten, met of zonder theorie. Elke les in een pakket duurt 60 minuten. Aan de hand van de proefles wordt samen met u gekeken hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn.

Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens en rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Schrijf je in

Schrijf je in voor rijlessen in Leiden bij Verkeerschool Correct! Om een afspraak voor een proefles te maken, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. Nadat jouw reservering bij ons binnen is, wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld door één van onze instructeurs voor een afspraak, zodat je de week daarop al je eerste rijles in eigen stad kunt volgen bij een rijschool vlakbij Leiden.

Contact opnemen

Correct Verkeersschool is telefonisch elke werkdag te bereiken tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Ons kantoor is elke dinsdag geopend van 19:00 uur tot 22:00 uur. Mocht u een vraag hebben kunt u ons altijd telefonische op per mail benaderen: info@correctverkeersschool.nl
Of 071 – 40 28 056.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen