Correctverkeersschool
correct
Correctverkeersschool
Correctverkeersschool

Motorrijles volgen in leiden?

Heb jij altijd al gedroomd van lange motortochten in verre landen of wil je de noodzakelijke kilometers naar je werk zo aantrekkelijk mogelijk maken? Neem dan direct motorijles in Leiden bij Correct vekeersschool en tour deze zomer al rond op jouw motor! Bij Correct vekeersschool zit je op het goede adres om je motorrijbewijs in Leiden te halen. Onze instructeur is een KNMV gediplomeerde motor-instructeur.
De lessen worden gegeven op nieuwe motoren, voorzien van ABS. Ook kun je gratis gebruik maken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Haal je motorrijbewijs in Leiden veilig en snel bij Correct verkeersschool.

Lessenpakket

Bij Correct vekeersschool staat veiligheid bij ons voor op. Samen met u lopen wij alles na en bespreken wij samen hoe het plan van aanpak er voor u uit gaat zien. U kunt kiezen voor lessen in Leiden van 60 minuten per keer of 120 minuten per keer. Ervaar het onbeschrijfelijke gevoel van controle nemen over de motor en deel dit gevoel! Je mag een gratis proefles motorrijles in Leiden cadeau doen aan je vrienden of aan jou zelf! Ervaar dit unieke gevoel alleen of met je vrienden bij Correct vekeersschool.

Let op! Rijschool Correct geeft alleen rijles op cat: A2 en A.

Waarom Motorrijles?

Waarom motorrijles? Een vraag waar voor vele het antwoord al heel helder is. De controle en snelheid zie je vaak als antwoord op deze vraag naar boven komen. Wist u dat als 10% van alle automobilisten zou overstappen naar het rijden van een motor of scooter, het file probleem met 30% zou verminderen? Wat uw reden ook is om te kiezen voor motorrijles in Leiden. Bij Correct vekeersschool zit u op de juiste plek.

Contact opnemen

Correct Verkeersschool is telefonisch elke werkdag te bereiken tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Ons kantoor is elke dinsdag geopend van 19:00 uur tot 22:00 uur. Mocht u een vraag hebben kunt u ons altijd telefonische op per mail benaderen: info@correctverkeersschool.nl
Of 071 – 40 28 056.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen