Autorijschool in Leiden: Correct Verkeersschool

Welkom bij onze autorijschool nabij Leiden genaamd Correct Verkeersschool. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van autorijlessen voor jong en oud. Wij bieden rijlessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Correct Verkeersschool is een autorijschool die ervoor zorgt dat je veilig en verantwoord kunt autorijden. Kom bij onze autorijschool en profiteer van onze jarenlange ervaring. Onze rijschool biedt rijlessen aan in Leiden en omstreken.

Correct Verkeersschool is een autorijschool die gespecialiseerd is in het geven van rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen. Wanneer je bij ons lest, ben je verzekerd van een veilige en verantwoorde rit.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijlessen bij de beste rijschool van Leiden

 • Goede rijschool: wij hebben een hoog slagingspercentage
 • Vakkundige rij instructeur
 • Veel persoonlijke aandacht: rijles op eigen tempo
 • Vertrouwd, al sinds 1990 actief
 • Faalangst begeleiding
 • Schone en nieuwe auto’s
 • Scherpe tarieven
 • Gratis proefles
 • Op korte termijn je rijbewijs halen met een 15-daagse cursus

Wil je een gratis proefles proberen, of heb je vragen? Meld je dan gerust aan, of neem vrijblijvend contact op. Bel naar 071 – 40 28 056.

Autorijles in Leiden bij een vakkundige instructeur

Verkeersschool Correct is een autorijschool waar je leert autorijden met een vakkundige rijinstructeur. Onze autorijschool beschikt over verschillende lesvoertuigen die geschikt zijn voor beginners en gevorderden. We zijn een erkende rijschool door het CBR. Dit betekent dat de autorijlessen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze autorijschool in Leiden staat garant voor veiligheid, kwaliteit en plezier. Voor een autorijles of proefles kun je contact opnemen met ons. De ervaren en vakkundige rijinstructeurs staan klaar om jou te helpen bij het behalen van je rijbewijs! We werken met eerlijke en transparante prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kies daarom voor Correct Verkeersschool als je op zoek bent naar een erkende, veilige en betaalbare autorijschool.

“Correct Verkeersschool leert jou op een leuke en veilige manier een auto of motor te besturen.”

Altijd een gratis proefles bij onze autorijschool in Leiden

Bij onze rijschool kun je altijd een gratis proefles volgen. Zo leer je de docent kennen en kijk je of de lesmethode bij je past. Je bent natuurlijk niet verplicht om lessen te volgen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de instructeur, want dat is de enige manier om op een ontspannen manier te leren autorijden. En natuurlijk wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Onze autorijschool biedt examenvoorbereiding voor alle leerlingen die hun rijbewijs willen halen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren autorijden, daarom geven we elke leerling persoonlijke aandacht.

Heb je specifieke wensen of behoeften? Laat het ons weten, we proberen ze waar mogelijk tegemoet te komen! Ben je klaar om aan je eerste gratis rijles te beginnen? Neem dan snel contact met ons op! De proefles is gratis indien een rijles pakket of losse rijlessen bij ons wordt afgenomen, anders brengen wij de rijles wel in rekening.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen

Rijschool in Sassenheim voor alle leeftijden

Autorijlessen bij Correct

Motorlessen bij Correct

Brommerlessen bij Correct

Aanhangwagenlessen bij Correct

 

“Bij onze rijschool krijg je les van ervaren en gecertificeerde rijinstructeurs.”

Kom in contact met Correct Verkeersschool

Op zoek naar een verkeersschool voor autorijles in Leiden? Wanneer je ervan overtuigd bent dat jij een snelle jelle bent, kun je je aanmelden voor onze 15 daagse cursus, waarmee jij binnen 15 dagen wordt klaargestoomd om de weg op te gaan. Anders kun je je inschrijven voor autorijlessen via onze website. Bekijk gerust eerst onze lespakketten of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Meld je aan voor een gratis proefles bij onze rijschool voor een vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk kun je je ook gelijk inschrijven. Wij geven rijles van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Neem contact op door te bellen naar 071 – 40 28 056 om je aan te melden of verder te informeren. Ook kun je ons een e-mail sturen, of berichten via het contactformulier.

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.