correct

WIJ STREVEN NAAR KWALITEIT, ONS SLAGINGSPERCENTAGE LIEGT DAAR NIET OM!

Theorie Dagopleiding

correctBelangrijke informatie theorie-dagopleiding: 

Het CBR start voor examens vanaf 1 augustus 2019 met een nieuwe verdeling van theorie-examenplekken voor opleiders. Dit zorgt voor een evenredigere verdeling van theorie-examenplekken en draagt bij aan het tegengaan van botgebruik. CBR neemt deze maatregel in navolging van de succesvolle verdeling van de beroeps-praktijkexamens in 2018. De afgelopen jaren is het aantal theorie-opleiders toegenomen en ziet het CBR regelmatig dat grote hoeveelheden examenplekken worden gezocht en gekocht. Vanaf 1 augustus gaat de nieuwe regeling in en vervalt de huidige quotumregeling. Het CBR doet deze aanpassing in samenspraak met de brancheorganisaties BOVAG, FAM en VRB, de Klantenraad van het CBR en het ministerie van I & W. De nieuwe verdeling is onderdeel van een pakket maatregelen waarmee het CBR de rijschoolbranche ondersteunt bij de gewenste professionalisering. 

Wat betekent dit voor u? 
Voor theorie-examens die plaats vinden voor 1 augustus geldt de huidige quotumregeling. Capaciteit voor A,B en AM examens die plaats vinden op of na 1 augustus kunt u vanaf 1 mei 2019 volgens de nieuwe regels reserveren. Voor CCV kan dit vanaf 15 april 2019. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om vrije examencapaciteit te kopen voor examens vanaf 1 augustus. De nieuwe verdeling is te vinden in het vademecum en houdt drie belangrijke veranderingen in:

1. Het is alleen mogelijk om een A, B of AM theorie-examen te reserveren op naam van de kandidaat en gekoppeld aan een specifiek product. Binnen 24 uur kan een reservering kosteloos worden geannuleerd.
2. Het is niet langer mogelijk om A, B of AM plekken onderling te wisselen. 
3. Het reserveren van CCV examens (ook groepsreserveringen) blijft hetzelfde, maar de plekken zijn niet langer uitwisselbaar met A, B of AM

Wat verandert er voor onze leerlingen:

  1. Er is vooraf nog geen examen datum bekend. (aan het eind van de cursus reserveren we samen een theorie examen, de datum/tijd kan hierbij zelf worden uitgekozen)
  2. De haal en breng service vervalt. Leerlingen dienen op eigen vervoer naar het CBR te gaan. (locatie zelf te bepalen.)

Verkeersschool Correct is een samenwerking aangegaan met theorie-deals.nl.

Theorie-deals.nl geeft op de locatie in katwijk (makkelijk te bereiken vanuit Noordwijk, Rijnsburg en leiden) de 1 daagse theorie cursus, iedereen kan hier aan mee doen.

Theorie-deals.nl verzorgt bij ons op locatie de theorie dagcursus. Klik op het onderstaande logo om een kijkje te nemen op hun site voor o.a. beschikbare datums en tijden.

image
Theorie-Deals Katwijk

Datum theoriecursussen: ( eerst de rijschool machtigen anders kan er geen examen worden gereserveerd)

Zaterdag 18-01-2020

Zaterdag 15-02-2020

Zaterdag 21-03-2020

Zie de tekst hierboven.

*De cursusdag is van 08:00 tot 13:00. Na de cursus plannen we samen een theorie-examen.

  •  €95,- Tenzij je een rijlespakket bij Autorijschool Correct hebt dan zit de cursus in het pakket.
  • Locatie: Heerenweg 6B9 te Katwijk.

Machtigen

Inschrijven

Wij verkopen theorie sets, een leerboek in combinatie met online examen training. Deze set kost € 55,00