Correctverkeersschool
correct
Correctverkeersschool
Correctverkeersschool

Op zoek naar een rijschool in Wassenaar?

Wil jij leren autorijden en ben je daarom op zoek naar een rijschool in de omgeving van Wassenaar? Ben jij er klaar voor om je rijbewijs in één keer te halen? Wil jij het liefst vandaag nog beginnen met lessen om te leren autorijden of motorrijden? Dan zit je bij Correct Verkeersschool op de juiste plek! Met een slagingspercentage van ruim 75% helpen wij jouw graag met het behalen van jouw rijbewijs. Of je nu wilt leren autorijden of wilt leren motorrijden: Correct Verkeersschool biedt altijd een gratis proefles aan! Dit is een ideale manier om in 60 minuten kennis te maken met onze rijschool, onze lesmethode en met één van onze ervaren en vriendelijke instructeurs. Een gratis proefles is altijd vrijblijvend, zodat u daarna nergens aan verbonden bent. We houden van een persoonlijke benadering, zodat iedereen zich op zijn of haar gemakt voelt tijdens de lessen. Wij vinden het erg belangrijk dat jij je prettig voelt en dat je je verheugt op de rijlessen bij onze rijschool nabij Wassenaar. Je leert tijdens de rijlessen bij Correct Verkeersschool alles op eigen tempo en zonder stress, zodat jij goed voorbereid bent voor de examens. Wil jij beginnen met rijlessen? Onze rijschool in de buurt van Wassenaar helpt je hier graag bij!

Onze lespakketen

Wanneer je besluit om te gaan lessen bij Correct Verkeersschool, dan heb je de keuze uit 3 verschillende lespakketen. Na de proefles kijken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Onze lessen duren 60 minuten en je hebt de keuze om een pakket inclusief of exclusief theorie te nemen. Wanneer de lessen uit je pakket op zijn, dan kun je voor voordelige prijzen nieuwe losse lesuren erbij kopen. Met onze pakketten start jij voordelig met je rijopleiding!

Bij Correct Verkeersschool, de rijschool nabij Wassenaar, staat veiligheid altijd voorop. Samen met jou lopen wij alles na en bespreken wij samen hoe het plan van aanpak er voor jou uit gaat zien. Met onze pakketten start je tegen scherpe prijzen en voordelige tarieven met je rijopleiding voor het halen van je rijbewijs in Wassenaar. Naast praktijkexamens bieden we ook theorie examens aan. De rijlessen bij Correct Verkeersschool worden gegeven van maandag t/m zaterdag tussen 7.00 en 22.00 uur. De gediplomeerde en ervaren rijinstructeurs van onze rijschool nabij Wassenaar geven de rijlessen altijd in/op nieuwe voortuigen, voorzien van ABS. Als je je motorrijbewijs in Wassenaar wilt halen, dan ben je bij Correct Verkeersschool zeker aan het juiste adres. Daarnaast profiteer je van het voordeel dat je tijdens de motoropleiding gratis gebruik mag maken van onze motorkleding, helmen en handschoenen. Bij ons haal je je auto- of motorrijbewijs op een veilige en correcte manier!

Schrijf je direct in!

Wil jij beginnen met het halen van je rijbewijs? Schrijf je dan direct in voor rijlessen in Wassenaar bij Correct Verkeerschool! Om een afspraak te maken voor een gratis proefles, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 40 28 056 of door te mailen naar info@correctverkeersschool.nl. Nadat jouw reservering bij ons binnen is, word je binnen 2 werkdagen teruggebeld door één van onze instructeurs voor een afspraak, zodat je de week daarop al je eerste echte rijles in je eigen stad kunt gaan volgen.

Contact opnemen

Heb je nog vragen en wil je graag meer informatie over Correct Verkeersschool? Neem dan gerust contact met ons op. Onze rijschool nabij Wassenaar is telefonisch elke werkdag te bereiken tussen 9.00 en 18.00 uur. Ons kantoor is elke dinsdag geopend van 19.00 tot 22.00 uur. Mocht je dus een vraag hebben, dan kun je ons altijd telefonisch of per mail benaderen via 071 – 40 28 056 of info@correctverkeersschool.nl.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen