Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
correct
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar
Correctverkeersschool rijschool in Wassenaar

Wil jij je inschrijven voor rijlessen in Wassenaar?

Ben je aan het zoeken naar een rijschool waar jij rijlessen in Wassenaar kunt volgen? Maak dan kennis met Correct Verkeersschool! Wij zijn een rijschool die jou door middel van rijlessen in Wassenaar of omgeving kan leren om auto of motor te rijden. Om te kijken of onze methode je bevalt en het klikt met de rijinstructeur kun je een gratis proefrijles bij ons aanvragen. Zo weet jij zeker dat je, als je je bij ons inschrijft, je rijlessen in Wassenaar of omgeving krijgt op een manier waar jij je prettig bij voelt. Leren auto rijden is een nieuwe ervaring en wij vinden dat het volgen van rijlessen in Wassenaar iets is waar je naar uit moet kijken. Je comfortabel bij ons voelen is daarom van groots belang voor ons, zodat jij uiteindelijk op je eigen tempo de rijlessen in Wassenaar kan volgen. Heb je interesse in het volgen van rijlessen in Wassenaar ? Meld je dan meteen aan voor een proefles!

Rijlessen volgen in de omgeving van Wassenaar

Correct Verkeersschool is een rijschool die gevestigd is in Katwijk aan Zee. Wij verzorgen rijlessen overal in de omgeving en kunnen jou dus ook rijlessen in Wassenaar geven. We hebben gecertificeerde rijinstructeurs in dienst en geven de rijlessen in Wassenaar of omgeving altijd in nieuwe auto- of motormodellen, die voorzien zijn van ABS. Kies je voor motor rijlessen in Wassenaar , dan voorzien wij je voor de duur van de lessen van gratis motorkleding, helmen en handschoenen. Als jij bij ons rijlessen in Wassenaar wilt volgen kun je kiezen uit drie pakketten. Onze lessen duren 60 minuten en deze kun je zelf inplannen. Ook kun je je theorie examen via ons halen.

Over onze aanpak

Al sinds 1990 verzorgt Correct Verkeersschool rijlessen in Wassenaar en omgeving. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een grote en vertrouwde rijschool met veel ervaring. We beschikken over 9 lesauto’s en een team van goede, vriendelijke en ervaren rijinstructeurs. Wat we erg belangrijk vinden bij het geven van rijlessen in Wassenaar is een persoonlijke benadering. Uiteindelijk gaat het er voor ons om dat jij je bij ons op je gemak voelt. Iedereen is anders en beleeft de rijlessen in Noordwijk op een andere manier. Bij ons kan je echter altijd terecht. We hebben ook ruimschoots ervaring met mensen die van faalangst last hebben, die ADHD hebben of die autistisch zijn. Omdat we ons inleven in jouw situatie kunnen we altijd rijlessen in Wassenaar verzorgen op een manier die voor jou optimaal is.

Ja, ik wil me inschrijven voor rijlessen in Wassenaar !

Wil je je inschrijven voor rijlessen in Wassenaar of wil je eerst een proefles uitproberen? Neem dan even contact met ons op. Je kunt ons per telefoon bereiken via 071 – 40 28 056, maar ook een e-mail sturen. We verzorgen rijlessen in Wassenaar en omgeving tussen 7 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds.

Inschrijven Lespakketten Contact Opnemen